Feriehuset

Casa de Pobrís

(86909)

Costa Brava-Girona

Stort feriehus i Catalonien med kæmpe have, swimming pool og mange aktiviteter

Casa de Pobrís er ferieboligen, der passer perfekt til børnefamilier på ferie sammen. Der er en enorm have fyldt med alt fra fodboldbane til sandkasse, som de yngste kan underholde sig i timevis med. Ligeledes kan swimmingpoolen underholde både unge som voksne, da det er få, der kan takke nej til en afkølende dukkert i sommervarmen. Indendørs er huset indrettet i en antik, hyggelig stil og der er masser af plads til mange gæster. Ligeledes er feriehuset meget veludstyret med et utal af faciliteter, hvilket gør ferien dejlig bekvem.

Huset ligger 800 meter ned af en grusvej for enden af en villavej. Her ligger huset isoleret, og der er ingen forstyrrende naboer. Der er et parkeringsområde med skygge her.
Haven har en størrelse på hele 11.000 m2 – denne er fuld hegnet ind, så man kan lade børnene boltre sig frit på grunden. Poolen, som er selvrensende, er også stor og har en størrelse på 55 m2, og selve poolområdet er vidunderligt: Da huset ligger på toppen af en bakke, er der en god udsigt over det bakkede, skovklædte landskab, som kan nydes fra de mange liggestole. Der er også et mindre overdække, som man kan søge skygge under, når solen står højt på himlen.

Feriehuset har en kæmpe terrasse. I den ene ende er der en stor grill og håndvask, hvor aftensmaden kan tilberedes. Dette område er overdækket og der er flere siddemøbler og et flot, rundt bord. Ligeledes er der to store spiseborde, så hele feriegruppen kan nyde måltiderne og de lune aftener her. Der er ligeledes et ekstra køleskab her, hvilket er dejligt bekvemmeligt.

Haven rummer som før nævnt mange faciliteter og aktiviteter. Til de helt små er der en lille svævebane, et legeområde med rutjsebane, gyngestativ og sandkasse. Derudover er der fodboldbane, petanquebane, trampolin, basketkurv og bordtennisbord.
I udkanten af haven er der en indhegning med venlige geder, der kan fodres og klappes.
Feriehuset ligger i et meget naturskønt område, og der er flere store træer på grunden, som man kan søge skygge under. Der er også hele 9 figentræer, og hvis man bor i huset fra august til september, kan man spise løs af de figenerne.

Der er i alt to dobbeltværelser, tre tripleværelser og et firepersonersværelse. Derudover er der mulighed for opredning til seks ekstra gæster. Der er 5 badeværelser i huset.
Ferieboligen har to veludstyrede køkkener – de har begge en vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. Der er også flere opholdsstuer, hvilket er dejligt, hvis man er på ferie sammen i en større feriegruppe – så kan man trække sig tilbage og slappe af i fred. I disse stuer er der komfortable siddemøbler og TV. I stueetagen er der et stort fællesområde, hvor der er spisebord til alle i gruppen. 

Feriehuset er godt placeret med en mindre by 3-4 km væk, hvor man kan bruge 2 tennisbaner, som en service til husets gæster. Herfra går der to tog til Barcelona. Ellers tager det 1 time at komme til storbyen i bil. Til strandene i Costa Brava er der 20-25 minutter og et kvarter til Girona.

Faciliteter i feriehuset Casa de Pobrís:

 • 11.000 m2 stor have
 • Lækkert poolområde med fantastisk udsigt
 • Privat beliggende
 • 55 m2 swimming pool
 • Jacuzzi
 • Masser af aktiviteter på grunden
 • To veludstyrede køkkener
 • Stor terrasse med grill, overdække og spisebord
 • Rummelige soveværelser med mulighed for ekstra opredninger
 • Flere forskellige opholdsstuer
 • Mulighed for at bruge 2 tennisbaner i landsbyen 3-4 km. væk
 • Fin beliggenhed til udflugter (Girona, strand, Barcelona)

 

Casa de Pobrís

20 personer

13 Mulige ekstra opredninger

7 Værelser

4 3-personers værelser

1 4-personers værelser

600 (m2)

13 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

6 Badeværelser


Se detaljer om soveværelser

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PG-00841

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse