Feriehuset

Casa Puix Miguel - Olive 4

(86382)

Costa Brava-Girona

Ferielejlighed perfekt til en familie i aktivitetsrigt område med stor have og swimmingpool

Casa Puix Miguel er en flot, stor bygning, der udlejes som separate ferielejligheder. Bygningen er placeret perfekt i forhold til aktiviteter i lokaområdet (læs mere om det længere nede).

”Olive 4” er en flot ferielejlighed til 4 gæster. Enheden har en lækker tagterrasse, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over de omkringliggende bjerge. De to soveværelser er indrettet perfekt til en familie: Det ene har en stor dobbeltseng, mens det andet har to enkeltsenge.
I ferielejligheden er der ligeledes et køkken med nødvendige faciliteter.

Fællesområderne:

Huset har en meget stor have med kæmpe swimmingpool, som er sikret med hegn og med liggestole, så man kan slappe af, afbrudt af en svalende dukkert. Resten af haven er der flere terrasseområder og appelsin- og citrontræerne giver både skygge og et strejf af sydlandsk stemning.  I landsbyen i gåafstand er der et par restauranter og en butik med lidt af hvert. Hver dag kl. 12:00 kommer der desuden brødbil på torvet, så man kan købe frisk brød til frokosten. Større supermarkeder findes i La Bisbal, også kendt for sin keramik, 5 km. fra huset.

Omgivelserne:

Huset ligger perfekt i forhold til alle Costa Bravas højdepunkter. Lige ved ved siden af huset starter naturparken ”Massís de les Cadiretes”, hvor der er masser af smukke vandreture, eller man kan tage en tur på moutain bike eller racercykel (kan lejes i Girona).

Hvis man vil en tur på stranden, er der masser af muligheder. Vi kan anbefale ”de hvide byer” Llafranc, Calella de Palafrugell eller Tamariu, hvor der også er nogle smukke stier til en spadseretur, og smukkeste strande. Hvis man gerne vil være omgivet af lidt færre mennesker, skal man blot vælge en af de små strande langs kystvejen, som er lidt sværere tilgængelige ”calas”.

Hvis man kan lide en god frokost, så er området kendt som ”det catalanske toscana”, hvor næsten hver eneste bakketop i området har en middelalderlandsby med en eller flere gode restauranter, mange med udendørs spisning i haven. Her kan vi blandt andet nævne Peratellada, Palau-Sator med sin ringmur omkring centrum eller Puból, hvor man kan besøge Dalís slot. Området er også kendt som ”Dali-trekanten”, og oplagt er også at besøge hans hus i Cadaquéz (husk badetøj) og museet i Figueres, eventuelt kombineret med den ugentlige markedsdag. Vi anbefaler at bestille billetter på forhånd, da køerne er lange om sommeren.

Og man må naturligvis heller ikke snyde sig selv for et besøg i Girona, som er Cataloniens næststørste by, og superhyggelig og livlig. Start i markedshallen om formiddagen, og gå over i det antikke bycentrum på den anden side af floden.

Af længere udflugter er Barcelona selvfølgelig oplagt, eller man kan køre en tur op mod Pyrenæerne, måske med et stop i Besalú eller Olot, og op til Camprodón.

 

Faciliteter i ferieboligen Casa Puix Miguel - Olive 4:

  • 2 soveværelser
  • 1 badeværelse og 1 toilet
  • Fuldt udstyret Køkken
  • Alrum med sofahjørne og spisebord
  • TV og WIFI internet
  • Adgang til stor fælles have med flere terrasseområder
  • Stort fælles poolområde med swimmingpool og liggestole
  • Fælles aktivitetsrum med bordtennis og andre legeting
  • Landsby i gåafstand med restauranter
  • Ideel beliggenhed til at udforske Costa Brava-området

 

Casa Puix Miguel - Olive 4

4 personer

65 (m2)

2 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse