Feriehuset

Casas Mametlár - Patio Bajo

(61984)

Costa Brava-Girona

Ferielejlighed med pool og kort vej til strandene i Costa Brava

Casas Mametlár – Bajo er en perle af en ferielejlighed beliggende i det Toscana-lignende område Empordá med kun 6 km til strandene på Costa Brava-kysten. Der er plads til 4 personer fordelt på to rummelige og flot designede soveværelser: Et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenge, hvilket passer perfekt til en familie. Lejligheden er i et hus, hvor er tre andre ferielejligheder, der alle lejes separat. Disse deler de udendørs faciliteter.

Denne lejlighed er beliggende i stueetagen i højre side af den store gårdsplads, man bliver mødt af efter den store indgangsport af træ. Gårdspladsen og husene er bygget af sten, hvilket giver en rustik og autentisk atmosfære. Ud til gårdspladsen har denne lejlighed en hyggelig overdækket terrasse, hvor det er oplagt at nyde de hjemmelavede måltider under de lune catalanske aftener. I dagstimerne er det også et perfekt sted at slappe af, da der er en afkølende skygge.

Går man indenfor, mødes man af en lejlighed af meget høj kvalitet, og det er ikke kun det materielle. Der er ligeledes en god stemning i huset. Centralt i lejligheden ligger stuen som det naturlige samlingspunkt. Her er der et hyggeligt sofahjørne, hvorfra man kan se TV og snakke med resten af rejsegruppen. På tværs af loftet er der sat loftbjælker ind, hvilket igen bidrager til den autentiske stemning. Endvidere er der i stuen et spisebord, der ligger i forlængelse af det veludstyrede køkken. De to soveværelser er ligesom resten af lejligheden flot indrettede. De deles om et rummeligt og lækkert badeværelse, og der er indgang til det fra begge soveværelser.

Udenfor er der et forholdsvist stort haveområde. Her er der for det første en delt swimmingpool på hele 50m2. Dette er et stensikkert hit blandt børnene, der vil bruge masser af tid heri. Specielt i sommermånederne når det er meget varmt i Catalonien, er det en uundværlig facilitet, da man kan blive kølet ned på meget kort tid. Derudover er der en stor BBQ-grill i haven med et tilhørende overdækket spisebord, hvor man kan nyde den nylavede mad under de lune catalanske aftener. Endvidere er der flere siddeområder rundt i haven.For de mindre i gruppen er der en mindre legeplads med legehus og gynger.

Mindre end 100 meter fra huset ligger en god restuarant, og kun2 kmderfra ligger den lokale landsby, hvor der er hele 4 restauranter.

I nærområdet er der to meget spændende og unikke byer, som i sent vil glemme:

  • Pals ligger bare 4 kilometer fra ferielejligheden og er en typisk catalansk by. Her er der et ugentligt marked hver tirsdag, hvor der kan gøres mange oplevelser.
  • Peratalla er en meget smuk by, hvor i kan finde alt fra delikatesser til spændende autentiske bygninger. Her er der ligeledes et offentligt marked hver lørdag. 
  • Endeligt er der kun 6 kilometer til de vidunderlige strande på Costa Brava

Casas Mametlár - Patio Bajo

4 personer

110 (m2)

2 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser

1 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse