Feriehuset

Masia Tor de Dant

(35564)

Costa Brava-Girona

Kæmpe feriebolig med plads til den helt store feriegruppe

Feriehuset Masia Tor de Dant ligger på en lille bakke omgivet af skov og med Banyoles søen som kan skimtes nedenfor. De naturrige omgivelser og den meget store ejendom, gør det til et fredeligt og privat sted for din ferie. Huset er en meget stor feriebolig af høj standard og med egen swimmingpool.

Ferieboligens beliggenhed giver glimrende mulighed for at lave udflugter til de mange interessante steder i denne del af Catalonien, herunder de forskellige Dalí seværdigheder, regionshovedstaden Girona med sin meget spændende historie og meget livlige bymidte, Costa Brava naturligvis, og i den anden retning er naturparkerne fremragende til udendørs oplevelser.

Fra vejen, som i afstand følger bredden af Banyoles søen, drejer man til højre og kører op ad bakke gennem en lille skov, indtil du ankommer til den imponerende indkørsel foran huset. Huset har to bygninger, hovedbygningen samt en sidebygning også kaldet masover. Nedenfor bygningerne ligger det store poolområde med liggestole perfekt til solbadning eller en svømmetur, eller hvis du foretrækker skygge, kan du nyde livet på den meget store terrasse et niveau over poolområdet.

Masover (4 soveværelser):
Du har adgang til Masover-bygningen direkte fra terrassen. Du kommer ind i den store fællesstue med spisehjørne med et stort spisebord, åbent køkken med kogeplader, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Desuden er der en stue med TV og pejs, og der er et toilet som kan bruges ovenpå og fra terrassen.

Nedenunder finder du soveværelserne, forbundet med en lang gang. Der er fire rummelige tre-sengs værelser, alle med en dobbeltseng, en enkeltseng og badeværelser ensuite. De tykke mure holder værelserne dejligt kølige om sommeren. I den anden ende af gangen, er der direkte udgang til pool-området.

Tor de Dant A (10 soveværelser):
Hovedbygningen har to sammenhængende dele. Den første del har en hyggelig gårdhave med blomsterbed og terrassebord og stole. Gennem entreen træder du ind i et fællesrum med en pejs i det ene hjørne og køkken med mange antikke detaljer for eksempel stenvask  og moderne bekvemmeligheder, eksempelvis opvaskemaskine og mikroovn. Hele Feriehuset er af høj standard og samtidig meget historisk og autentisk.

Fra køkkenet har du adgang til en stor spisestue, og herfra tre trin op, finder du tre dobbeltværelser, et med mange autentiske detaljer og dobbeltseng, et med to enkeltsenge og endelig et værelse med dobbeltseng og en lille balkon med en fantastisk udsigt. Der er desuden et badeværelse. I den anden retning fra spisestuen er der en stue med et toilet, og også et ekstra køleskab med fryser. Desuden er der adgang til et meget stort dobbeltværelse med to dobbeltsenge og et badeværelse ensuite, et andet dobbeltværelse med bad og et tredje dobbeltværelse med dobbeltseng.

På første sal, hvor der er der er flot med meget højt til loftet, er der en meget rummelig stue med forskellige siddezoner, nogle med udsigt og en med sofaer, tv og stereoanlæg. Der er fire soveværelser: Et stort dobbeltværelse med bad ensuite og en meget flot udsigt, et dobbeltværelse med to enkeltsenge, et lille dobbeltværelse med 2 enkeltsenge og et badeværelse med badekar.

Tor de Dant B (3 soveværelser):
Fra Tor de Dant A, fører en meget smuk stentrappe ned til Tor de Dant B. Da huset er beliggende på en bakkeskråning, er denne del er faktisk også i grundplan, men i niveau med poolområdet.

Først passerer du et stort dobbeltværelse med et badeværelse med brusekabine. Derefter træder du ind i en stue med sofahjørne med TV og åbent køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kogeplader, køleskab og fryser. Et par trin oppe finder du et andet fællesområde med spisebord og adgang til et badeværelse og to dobbeltværelser med dobbeltsenge.

Fra denne del af ferienoligem er der udgang til en hyggelig terrasse med oliventræer og en meget flot udsigt. Der er også en grill. Huset har masser af aktiviteter for eksempel er en fodboldbane, bordtennis og WiFi-intenet.

Omgivelser
Hele ejendommen omfatter 15,000 m2, hvilket gør, at ejendommen er helt privat. Huset er omgivet af oliven-og frugttræer og der er en masse af hyggelige hjørner, til afslapning, enten i solen og skyggen som man foretrækker. Desuden er der pool- og terrasseområde, som er perfekt til fælles samvær og spisning selv for store grupper.

 
Byen Banyoles er kun 4 km. væk, og på 20 minutter kan du være i Girona, som er en fantastisk by og den regionale hovedstad. Områdets gode veje giver nem adgang til nationalparkerne inde i landet og til Costa Bravas strande i den anden retning.

Der er en masse sports-kultur-og gourmet oplevelser i området, og hvis du ønsker at prøve en typisk catalansk middag i huset, samarbejder vi med kokkene Rosa og Carlos, der kan bestilles til at komme og lave en middag.


Faciliteter i feriehuset Tor de Dant:


- 17 soveværelser (13 dobbeltsenge og 16 enkeltsenge)
- 16 badeværelser (11 ensuite)
- 3 køkkener (alle med køleskabe, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne)
- Swimmingpool (indhegnet)
- WIFI Internet
- Adskillige terrasser og grill
- Bordtennis
- Fodboldbane
- Vaskemaskine og tørretumbler

Lejligheder i Barcelona eller bare et besøg
Fordelen ved geografi i Catalonien er, at Barcelona er beliggende i midten. Du kan nå Barcelona i 1-1 ½ time fra de fleste af vores feriehuse, så det er nemt at besøge byen under dit ophold. Hertil kommer, vælger mange at kombinere et ophold i landet side med en lejlighed i Barcelona før eller efter den ferie i en af vores spanske villaer.
Lejligheder i Barcelona

 

Masia Tor de Dant

34 personer

8 Mulige ekstra opredninger

17 Værelser

4 3-personers værelser

2 4-personers værelser

1100 (m2)

16 Enkeltsenge

13 Dobbeltsenge

10 Badeværelser

6 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Fodboldbane


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde11
Bredde5


Afstande

Nærmeste supermarked5
Nærmeste restaurant5
Afstand til nærmeste bager5
Afstand til vingård (med vinsmagning)35
Nærmeste busstop (med bus til større by)5
Nærmeste togstation (lokaltog)25
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)25
Afstand til golfbane30
Afstand til nærmeste strand39
Afstand til nærmeste landsby5
Afstand til Barcelona120
Afstand til Banyoles5
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)42
Afstand til den franske grænse64
Afstand til Barcelona Lufthavn128
Afstand til Girona Lufthavn30
Afstand til Reus Lufthavn214
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse