Feriehuset

Casa Costell

(6157)

Costa Daurada & Tarragona

Casa Costell er en stort og meget flot feriehus med ekseptionelt mange faciliteter, beliggende i Baix Camp Regionen i Tarragona provinsen. Bo omgivet af marker og alligevel kun 5 km. fra Costa Dauradas strande og forlystelsesparken Port Aventura.


HUSET
Huset plads til 20+8 gæster, fordelt på 10 soveværelser og usædvanligt mange faciliteter som kæmpe swimmingpool med pool-hus med terasse, køkken og toiletter, rigtig græsfodboldbane, petanquebane, volley-bane og en sal med bordtennis og et bordfodbold. Der er desuden på ejendommen en flot fodboldbane og en paddle-tennisbane. Det milde vejr i Tarragona-provinsen giver dig mulighed for næsten året rundt at nyde de mange udendørs faciliteter. 

Efter turen op den grusbelagte vej op til huset, omgivet af frugttræer og marker, ankommer man til Casa Costell, en smuk ferie-oase omgivet af palmer og med de søde ejere Marc og hans familie som eneste naboer.

Huset har to etager:
Stue-etagen har 4 dobbeltværelser (3 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge), to badeværelser samt spisestue og køkken. 

Første sal: Når man kommer op ad trappen kommer man til en stor stue med spisestue og åbent køkken. Fra stuen er der adgang til terrassen med smuk udsigt over ejendommen, ligesom Middelhavet kan skimtes i horisonten. Fra stuen fører en gang ned til to dobbeltværelser som deler badeværelser og videre til yderligere 4 dobbeltværelser (2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med 2 enkeltsenge), som alle har badeværelser ensuite. Et af badeværelserne har badekar, de andre har brusere. 

Af yderligere services/aktiviteter kan nævnes: sengetøj og håndklæder, centralvarme, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tv.


POOLOMRÅDET MED UDEKØKKEN
Ejendommens naturlige samlingspunkt er det meget store indhegnede poolområde omkring  den store Swimmingpool  på 12 x 6 meter med indbygget jacuzzi i den ene ende og en børnevenlig trappe. På den ene side af poolen kan man slappe af i en af de 10 solsenge eller bare lægge sig på det velplejede græsareal, delvist i palmernes skygge.

På den anden side af poolen ligger poolhuset, som har toiletter i den ene ende og fuldt udstyret køkken med grill samt køleskab i den anden ende. Hele langsiden af huset er overdækket terrasse med udsigt til poolen, hvor der er et langbord til fællesspisning.


HAVEN
I havens er der masser af skyggefulde pletter, hvor man kan nye brisen i palmernes kroner mens man læser sin bog, spiller skak på stenbordene eller nyder et glas vin.


AKTIVITETER:
På ferieboligens område er der en petanquebane, en volley-bane samt et hyggeligt aktivitetsrum med bordtennis (gratis) og et bordfodbold (1€/spil). På ejendommen bag huset, er der desuden en flot fodboldbane med græs (ejerne laver selv rullegræs), som kan benyttes. Om aftenen kan man spille med projektørlys, som koster 20€ at tænde). En aften om ugen spiller Marc og hans venner ”opvisningskamp”, så man kan opleve, at ikke alle Catalanere spiller som Xavi, Pujol og Piquet.

Også på ejendommen 1 minut til fods, er der en legeplads med rutchebane og gynge, en minigolfbane, som man kan benytte for 5€/spil og en paddletennisbane, som man kan spille gratis på, når den ikke er booket. Om aftenen kan man spille med lys på. Det koster 12€ at tænde. 
 

OMGIVELSER:
Huset ligger kun 5 km. fra stranden og tæt ved forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Desuden er der let adgang til områdets mange seværdigheder som Gaudi-museet i Reus, det romerske amphi-teater i Tarragona eller man kan køre en scenisk tur i vindistrikterne Penedés eller Priorat. Barcelona kan nås på ca. 1½ time i bil, eller man kan tage hurtigtoget fra stationen Tarragona Camp. Det er muligt at bestille en lokal kok til at komme og lave en grill-aften eller en paella. Forespørg venligst.


EKSKLUSIVE FACILITETER:

 • 10 soveværelser
 • 7 badeværelser + 2 toiletter ved poolen
 • 2 køkkener + pool-køkken
 • Stor stue med udgang til terrasse på 1. sal
 • Store overdækket terrasse ved poolen
 • Kæmpe pool (12 x6 meter) med Spa-funktion
 • Volleybane
 • Petanquebane
 • Bordtennis
 • WIFI-internet
 • 5 km til stranden 
   

EKSTRA FACILITETER (specialpriser for Casa Costells gæster):

 • Paddle-tennisbane (12€ med lys) / ketchere og bolde inkluderet
 • Minigolf (5€/person for ca. 2 timers spil)
 • Fodboldbane (Gratis om dagen / 20€/time med lys på)


Disse faciliteter er beliggende på den anden side af ejerens hus i gåafstand, og kan bookes.  

Tilbagemeldinger fra tidligere gæster:

Casa Costell is the most brilliant villa to stay. A little piece of heaven, The pictures don't do it justice . Highly reccommend ! Wynette and Robert Reid   Wexford Ireland

- - - - 
The place was fantastic and the owner who lived closeby made the holiday totally unforgetable for all of us. They were a wonderful family who were warm and sincere and welcomed us in true spanish style. They made the kids holiday fantastic, trips on tractors , diggers etc showing them around, giving us fresh produce. Also my mum was unwell and they went way beyond the call of duty . Their son drove her to the hospital and waiting hours til she was discharged to drive her back . Wonderful people

- - - -
Buenas tardes, 
 
La presente es para agradeceros todas las gestiones realizadas para el alquiler de la casa costell!! Estuvimos la semana pasada en ella, y toda ha sido estupendo. 
 
Muchas gracias por vuestra colaboración en esos días tan especiales.
 
Saludos.  
Rafa.


Casa Costell

20 personer

8 Mulige ekstra opredninger

10 Soveværelser i alt

10 Dobbeltværelser

600 (m2)

8 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

7 Badeværelser

4 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Fodboldbane
Fodgolf-bane (privat)
Petanquebane
Basketball kurv
Minigolfbane (privat)
Tennisbane (ved ferieboligen)
Paddle-tennisbane (ved ferieboligen)
Frontón-tennisbane (ved ferieboligen)
Legeplads gynger
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde12
Bredde6
Mindste dybde0.90
Maksimal dybde1.70


Afstande

Nærmeste supermarked5
Nærmeste restaurant5
Afstand til nærmeste bager2
Nærmeste busstop (med bus til større by)5
Nærmeste togstation (lokaltog)5
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)35
Afstand til nærmeste strand5
Afstand til nærmeste landsby2
Afstand til Tarragona20
Afstand til Barcelona Lufthavn90
Afstand til Reus Lufthavn7
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTT-01037 HUTT-01038

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse