Feriehuset

Las Masias de Cristina

(103462)

Costa Daurada & Tarragona

Las Masias de Cristina

 

Las Masias de Cristina er en unik mulighed for at opleve en antik Catalansk ’Pairal’ (villa), som, udover at være autentisk, også har alverdens moderne faciliteter. 

 

Haven (park)

Las Masias de Cristina er faktisk ikke bare ét hus, men to ferieboliger, der er placeret i den samme store have, som man sagtens kan komme til at forveksle med en park. Havens fantastiske størrelse giver mulighed for afslapning såvel som alverdens boldspil. Haven er også udstyret med et dejligt poolområde og en ligeså dejlig svømmepøl (12x6 meter)

Feriehusene

De to huse er opkaldt efter bedsteforældrene Manel og Joan. Begge huse er særdeles smukke og er bygget i en autentisk Catalansk kalkstensstil. Husene er aldrig før blevet lejet ud, så det er en fantastisk og unik mulighed nu at kunne leje disse smukke og autentiske huse.  

Can Manel har fire niveauer. Stueetagen er udstyret med et badeværelse, et køkken og et opholdsrum, som rummer sofaer og et TV. Syv skridt op vil man så finde en lejlighed med 2 dobbeltværelser (1 værelse med en dobbeltseng og 1 værelse med tvillingesenge), samt et badeværelse. På første etage er der et stort opholdsrum, som indeholder sofaer, et flygel og et TV, samt yderligere 4 soveværelser. 1 af værelserne er en suite med en dobbeltseng og med privat badeværelse, og derudover er der yderligere 1 dobbeltværelse og 2 værelser med tvillingesenge, hvor alle de 3 sidstnævnte værelser deler et badeværelse. Sidst på anden etagen er der en hal, som kan beskrives som ideel for teenagere. Hallen giver mulighed for at være privat, og derudover rummer etagen også et stort soveværelse, hvor der er 4 enkeltmandssenge og et toilet.

Can Joan har også fire niveauer og derudover også en kælder/vinkælder. For store grupper er stueetagen perfekt, eftersom der er et stort bord, hvor hele gruppen kan sidde og nyde mad og hinandens selskab. Dette område er i direkte forlængelse af et veludstyret køkken. Udover at kunne spise ved det store middagsbord, er der også glimrende mulighed for at spise udenfor på en terrasse. Et helt tredje alternativ er vinkælderen, som også et er glimrende sted at nyde sin mad, da kælderen også er blevet udstyret med et stort middagsbord.

Can Joans soveværelser er alle på de øvre niveauer. Fire skridt op er der en lejlighed med 3 soveværelser, hvoraf et af dem er et dobbeltværelse med privat badeværelse, et andet dobbeltværelse og et tvillingeværelse hvor de to sidstnævnte værelser deler et badeværelse. På første etage er der 5 yderligere soveværelser, samt et stort opholdsrum med sofaer, TV og adgang til de 5 soveværelser. Anden etagen er en suite, som er udstyret med et dobbeltværelse med dobbeltseng, et privat opholdsrum og privat badeværelse.  

Faciliteter

Begge køkkener er fuldt udstyret med opvaskemaskiner, store køleskabe, frysere, ovn samt andre køkkenredskaber. I begge huse vil du også finde vaskemaskiner og tørretumblere.

Når det kommer til underholdning, vil i bl.a. kunne spille bordtennis og ’børnebilliard’. I haven er der to fodboldmål, så nu kan i endelige finde ud hvem der virkelig er familiens Messi.

Huset er også udstyret med WIFI internet, så dem, der gerne vil forblive i kontakt med verden udenfor dette ferieparadis, har mulighed for det.

Strand, vin og Barcelona!

Husets placering er mindst ligeså fantastisk som huset selv. Huset er tæt på byen Calafell (9km), som har nogle fantastisk smukke sandstrande. I Calafell vil det selvfølgelig også være muligt at finde barer og restauranter, som passer dine præferencer. Selvom 9 km måske virker overkommeligt, kan du også finde restauranter, barer og butikker endnu tættere på huset, nemlig i byen El Vendrell, der ligger kun 6 km fra huset. Udover restauranterne i Calafell og El Vendrell ligger der også en meget fin lokal restaurant ikke mindre end 3 km fra huset.


Du vil bo i Penedés vindistriktet, omringet af vinmarker og vingårde, som bare venter på at blive besøgt. Husets ejere er også selv vinproducenter, og det vil derfor være muligt at få organiseret en vinsmagning i selve Las Masias de Cristina. Udover at kunne organisere en vinsmagning, vil ejerne også være mere end glade for at vise hvordan man laver retten paella, hvilket giver jer muligheden for både at lære og smage den fantastiske og berømte spanske paella.  

Den oplagte by, udover de nærliggende, er selvfølgelig Cataloniens fantastiske hovedstad Barcelona. Du kan komme til Barcelona på under en time i bil eller tog. Udover Barcelona vil vi også foreslår jer at besøge den lokale by Vilafranca del Penedés (specielt byens lørdagsmarked er ekstraordinært). Også Tarragona og byens antikke romerske amfiteater og centrum er værd at besøge. Spørg endelig også om vores aktivitetsdokument for området, her har vi samlet en masse aktiviteter og anbefalinger, der kan virke som inspiration for jeres ferie, og derudover vil dokumentet også hjælpe jer med at finde de nærmeste lokale turistkontorer.

 

Velkommen til Las Masias de Cristina, en autentisk og afslappende base for jeres ferie i Catalonien.

Opsummering af husets faciliteter:

 • 16 soveværelser (10 dobbeltværelser, 5 tvillingeværelser, 1 soveværelse med 4 singlesenge)
 • 8 badeværelser (2 af dem er direkte forbundet med et soveværelse)
 • 2 komplette køkkener (opvaskemaskine, ovn, køleskab, fryser, køkkenredskaber mm.)
 • Stor have (næsten en park) med mange små dejlige hjørner
 • Stor svømmepøl (12x6 meter
 • Fodboldbane
 • WIFI internet og TV
 • Bordtennis
 • 9 km. til stranden
 • 50 minutter til Barcelona
 • Lokaliseret i Penedés vindistriktet
 • Fantastisk og historisk villa

Las Masias de Cristina

34 personer

6 Mulige ekstra opredninger

16 Værelser

1 4-personers værelser

Baix Pendes (m2)

14 Enkeltsenge

10 Dobbeltsenge

8 Badeværelser

2 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Fælles have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Fodboldbane
Aircondition
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER
Mindre landsby i gåafstand


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde12
Bredde6
Romerske trin
Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked0
Nærmeste restaurant0
Afstand til nærmeste bager0
Afstand til vingård (med vinsmagning)3
Nærmeste busstop (med bus til større by)0.2
Nærmeste togstation (lokaltog)4
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)41
Nærmeste offentlige internetadgang0.1
Afstand til golfbane4
Link til golfbanehttp://www.pitchandputtvendrell.es/?lang=ca
Afstand til nærmeste strand8
Afstand til nærmeste landsby0
Afstand til Barcelona70
Afstand til Girona160
Afstand til Banyoles179
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)197
Afstand til Tarragona37
Afstand til Vilafranca del Penedés23
Afstand til Vic127
Afstand til Solsona125
Afstand til Berga130
Afstand til Andorra la Vella208,3
Afstand til den franske grænse214
Afstand til Barcelona Lufthavn57
Afstand til Girona Lufthavn159
Afstand til Reus Lufthavn48
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse