Feriehuset

Masia dels Molineros

(69837)

Costa Daurada & Tarragona

Masia del Molineros er en gemt ferieperle med kun 3½ km til stranden på Costa Daurada-kysten, og turen til den nærmeste landsby kan klares på gåben. Der er plads til 5 personer fordelt ud på to dobbeltværelser og et enkeltværelse.

Huset blev oprindeligt bygget i det 18. århundrede, men det er for nylig blevet restaureret. Det ligger på bjergsiden ved siden af en mindre landsby - kun adskilt af et mindre bæk, der snor sig gennem landskabet. Grunden er meget privat og fredfyldt, og der er mange hyggelige steder at slappe af, da den store have udgør en mindre plantage bestående af oliven- og frugttræer. I sæsonen kan i plukke jeres egne citroner og appelsiner.

Ferieboligen er meget autentisk opbygget med en typisk landlig struktur og flere etager. På den nederste etage finder i to spiseområder, hvor det ene også fungerer som fællesrum med sofahjørne og TV. Etagen er lavet i forlængelse af den udendørs terrasse og pool-området, og her er der i stedet for den gamle pejs blevet installeret en gasgrill, hvor paella og lignende kan tilberedes. På etagen finder i ligeledes det veludstyrede køkken. Derudover finder i også på den nederste etage i feriehuset badeværelset med to håndvaske og brusebad.

En af de helt store fordele ved Masia del Molineros er udendørsområdet: På terrassen, der er forbundet med swimmingpoolen, kan man virkelig slappe af. Børnene, der leger i poolen, er inden for synsvidde, og man kan læse en bog i skyggen. Swimmingpoolen vil desuden være et stort hit, når den catalanske sol varmer igennem, og der er endda siddepladser under vand, så der kan slappes af for alle pengene.

Værelserne er beliggende på første sal. Et midterværelse er udstyret med en seng og kan fungere som et enkeltværelse, hvis det er nødvendigt. Herfra er der også adgang til en meget flot terrasse med en vidunderlig udsigt til Middelhavet i det fjerne. Der er på denne etage også to rummelige dobbeltværelser, hvor det ene har en dobbeltseng, mens det andet er udstyret med to enkeltsenge.

Den anden sal er et stort fællesrum, der kan benyttes som stue eller til yderligere sovekapacitet, da der er en sovesofa og to udtrækssenge. Om sommeren, kan der blive en smule varmt under taget her på øverste etage, men hvis du åbner vinduerne, vil havbrisen hjælpe med at få temperaturen ned. I fællesrummet er der endnu et fjernsyn.

Udenfor, et niveau under swimmingpoolen, er der en trappe, der fører dig til den private frugtlund. Fra terrassen med BBQ-grill kan du nyde synet af solen, der går ned bag landsbyen. Det er en ret overvældende grad af privatliv, der er, på trods af den korte distance til både strand og by.

I landsbyen, som ligger inden for 10 minutters gågang, finder du flere restauranter, og alt du behøver som supermarked og bageri. Også i landsbyen, er der sportsfaciliteter som fodbold og minitennis. Der er en shuttle-bus til stranden, der kan fungere som alternativ til egen transport derned.

Direkte fra huset er det også muligt at gå til toppen af ​​bjerget, hvor man har en fantastisk udsigt hele vejen til Tarragona.

 

Strandene er mindre end 4 km. fra huset, og hvis du kan lide en dag på stranden som en del af din ferie, er Masia dels Molineros ideel for dig. Du kan også køre til vindistrikterne Penedés eller Priorat, den historiske by Tarragona, eller forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den fantastiske by Barcelona kan nås inden for en time i bil, eller du kan parkere i Sant Vincent de Calders, hvor der er hyppige togafgange til storbyen.

Faciliteter:

• 2 dobbeltværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge)

• 1 enkeltværelse (midterværelse)

• 1 badeværelse med bruser og 2 håndvaske

• Stort fællesrum på anden etage

• Spiseafdeling

• Terrasse med smuk udsigt på 1. sal

• Fuldt udstyret køkken (opvaskemaskine, kogeplader, ovn, køleskab, fryser, kaffemaskine)

• Terrasse og swimmingpool direkte forbundet med huset

• Overdækket terrasse med grill

• Privat lille frugtplantage

• TV

• Wi-fi internet

• Vaskemaskine

• Landsby i gåafstand (supermarked, bageri, restauranter, cafeer med WIFI, legeplads)

• Stranden bare 10 minutter væk

• Barcelona, Tarragona, Port Aventura bare 30-60 minutter væk

Masia dels Molineros

5 personer

3 Mulige ekstra opredninger

120 (m2)

2 Enkeltsenge

1 Dobbeltsenge

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse