Feriehuset

Masia Lago Mar

(65981)

Costa Daurada & Tarragona


Bo med unik søudsigt og tæt på havet i feriehus restaureret på smukkeste vis

Stress af og Nyd din ferie i et fantastisk flot istandsat catalansk masia i det smukkeste landskab, med både sø og havudsigt. Hop i søen til en morgendukkert, eller kør en tur til stranden. 

Dette hus med en kapacitet på 18 (+8) personer har en ekstraordinært idyllisk beliggenhed og alligevel kun kort kørsel til strandlivet i Cambrills, Universal Studios Port Aventura, den historiske regionshovedstad Tarragona, vindistriktet Priorát og meget mere. 

Huset er beliggende i det sydlige Catalonien og er den perfekte base for dem der kan li’ at slappe af I eventyrlige omgivelser. Du kan slappe med et glas vin eller cava i Spa'en, som har direkte udsigt over havet eller I den lækre chillout gårdhave, og samtidig er stranden ved Costa Daurada, vindistriktet Priorat samt de historiske byer Reus og Tarragona kun mellem 15 og 30 minutters kørsel væk.   

Huset  
Casa Lago Mar har indgang gennem den smukke patio, gårdhaven, som er indrettet med sofaer i skyggen af mandarintræerne, samt stort udendørs spisebord med grill. Fra gårdhaven har man direkte adgang til køkkenet, så man kan hygge sig med madlavning og hyggesnak i køkken og gårdhave. Lige udenfor gårdhaven giver haven mulighed for afslapning i Spa’en eller på terrasse eller græspæne mens I nyder den smukke udsigt.

Huset er nu færdigrenoveret, og har 3 stor suite-agtige soveværelser i det nedre plan, hvor alle har direkte udgange og har badeværelser med badekar ensuite. Det ene værelse er tilpasset gangbesværede og har egen have. På denne etage er indrettet stor opholdsstue med sofahjørne og projektor til film, og på sigt vil der være et ekstra køkken samt spiseområde.

Det øvre plan har i midten et fællesområde med det moderne og stilfulde køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn og indbygget espressomaskine. Der er stort spisebord og meget højt til loftet, hvorfra der er lysindfald. Desuden giver en fin glasdør let adgang til den hyggelige atmosfære i gårdhaven.

Der er  indgang til de 4 meget rummelige dobbeltværelser, samt et enkelt familieværelse med en dobbeltseng og en køjeseng. Alle fem værelser er meget rummelige, har eget badekar og brusebad. Badekarerne er placeret således, at man faktisk har udsigt direkte til søen, en fin arkitektonisk detalje.

Under taget men med fuld højde, er der indrettet 2 børne/ungdomsværelser, med to enkeltsenge i hver. Det ene indrettet til lidt mindre børn med lille bord til at tegne og forskellige legesager. Disse to værelser har ikke eget badeværelser, og deler badeværelse med soveværelserne nedenunder.

Huset er derfor perfekt til familier og venner som ønsker at holde ferie sammen. Der er et tilhørende bryggers med vaskemaskine og strygerum. 

Historie
I 1920'erne blev huset opført som administrator bolig for den opdæmmede sø. Dæmningen blev imidlertid flyttet 200 meter og huset forfaldt. Huset har karakter af statslig bygning fra 1900-tallet og har mange fine detaljer som er bevaret. Selve beliggenheden er sublim. Mellem bjerge, lige ved søen og med udsigt over havet. 

For nogle år siden begyndte Ina og Albert at sætte det antikke hus i stand og med fantastisk resultat. Huset fremstår nu utroligt smukt og med alle moderne faciliteter, uden at den autentiske atmosfære er gået tabt. Huset er et springbræt til et lille boutique hotel, hvor der foreløbig er åbnet en af de to etager, derfor de store rummelige værelser og eksklusive badeværelser. Alle værelserne har hver 2-3 franske balkoner med malerisk udsigt over landskabet. 


Udendørsarealer
I den møblerede gårdhave hvortil snarligst forventes tilføjet ‘udekøkken’, håber vi I vil nyde mange aftener. Ved siden af den aromatiske urtehave, ligger der et område med store hængekøjer samt liggestole omkring spa'en på 3 x 3 meter, som opvarmes udenfor højsæsonen.  

Med huset hører en grund på 4ha, hvor der er masser af hyggesteder med naturbænke og småstier. Der er blandt andet er en privat vej direkte ned til søen. I eukaluptus træet har vi hængt en slynge op til de mere modige af børnene, men der er også sandkasse til de mindste og en hoppepude til alle der har lyst. 

For dem som kan lide at bade, kan man krydse vejen og hoppe i søen og svømme i det friske vand, som kommer direkte fra en nærliggende naturpark, eller man kan køre de 15 minutter ned til de flotte strande på Costa Daurada. Hvis man er på udkig efter de "uopdagede" små strande, kan Ina og Albert rådgive. Desuden er der i landsbyen 2 km. væk en landsby swimmingpool, et hyggeligt sted og bade for både større og mindre børn og som også bruges som samlingspunkt for de lokale børn og teenagere. 

Aktiviteter
Ejerne bor selv i en landsby 3 km. væk, og er meget hjælpsomme med forslag til vandre- og cykelruter, både børnevenlige og mere krævende, anbefalinger af


Faciliteter: 

 • 8 meget rummelige soveværelser, alle med plads til ekstra senge
 • 2 børne/ungdomsværelser på 2 sal
 • Badeværelser ensuite i de 5 soveværelser, samt badekar med udsigt!
 • Veludstyret og smukt køkken med direkte adgang til gårdhaven 
 • Vaskemaskine og strygefaciliteter
 • Gårdhave med sofaer, stort spisebord og grillhjørne
 • Stor have med mange hyggelige bænke og væresteder
 • 3 x 3 meter udendørs Spa med indbygget bænk, så man kan nyde udsigten
 • Liggestole omkring Spa’en
 • Direkte adgang til søen, hvor man kan tage sig en dukkert. Det er muligt at låne kajaker gratis mod betaling af depositum.
 • 2 km. til landsbypoolen og 15 minutter i bil til Costa Dauradas strande
 • Perfekt udgangspunkt til masser af oplevelser, natur, strand, byer, vin og underholdning
 • Dejligt område til cykling
 • Fiskemuligheder
 • Vinturisme

 

 

Masia Lago Mar

22 personer

5 Mulige ekstra opredninger

10 Værelser

1 4-personers værelser

400 (m2)

3 Dobbeltsenge

9 Badeværelser

8 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Fransk altan
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Swimmingpool - opvarmet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Legeplads gynger
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Håndklæder til strand og swimmingpool


Pool (Udendørs)

Længde3
Bredde3
Mindste dybde0.9
Maksimal dybde0.9
Romerske trin


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse