Feriehuset

Mas de Rei Pedro

(92407)

Delta del Ebro

Flot autentisk catalansk feriebolig med privat pool og plads til 11+2 personer

Mas de Rei Pedro er et autentisk catalansk feriehus med plads til 11+2 personer – meget velegnet til store eller flere familier og vennegrupper. Huset har en dejlig have med 50 m2 stor swimmingpool i midten og udendørs grill og overdækket billardbord. Feriehuset besidder derudover 5 soveværelser, en terrasse på 1. sal med udsigt over den fine have og det ligger perfekt placeret i gåafstand til den hyggelige by Horta de Sant Joan. I byen boede Pablo Picasso i flere omgange og det var blandt andet her han malede sit første kubistiske maleri (i byen er desuden et rigtig fint og meget unikt lille Picasso museum).

Ved ankomst til Mas de Rei Pedro falder man først over de flotte udendørs faciliteter. De består bl.a. af den store private pool på 50 m2 med omkringliggende poolområde, hvor man kan nyde de varme dage – enten med en god bog i de mange solstolene eller med leg og svømning i det afkølende vand. Byen ligger på en bakketop, hvorfor man fra haven har udsigt til byens charmerende hustage.

Derudover kan man tage et spil billard på det overdækkede udendørs billardbord eller nyde en evt. hjemmelavet aftensmad på de lune spanske sommeraftener ved udendørsbordene på terrassen lige ved feriehuset. Der er rig mulighed for selv at lave mad, da det klassiske catalanske køkken er suppleret med en udendørs åben grill

Fra den store have med poolen og små blomsterbuske, kan man via terrassen gå gennem en indgang direkte til køkkenet. Køkkenet i klassisk catalansk bondestil besidder de nødvendige køkkenfaciliteter. I stueplanet er der ydermere et ekstra rum, med strygejern og –bræt, vaskemaskine, ekstra køleskab og fryser. Fra køkkenet er der adgang til den indendørs spisestue.

I underetagen er også dagligstuen med sofaområde, fladskærme, DVD-maskine og internet og en entre, som bl.a. byder på et bytte-bog-område og delikate lokale vine og oliven, som kan købes til fair priser. Derudover står der en model af det berømte kloster Convent de Sant Salvador, der står i den nærliggende by Horta de Sant Joan. I fællesstuen står den karakteristiske gamle pejs, der godt afspejler den autentiske charmerende feriebolig. På væggen i gangen hænger desuden gamle, antikke landskabsredskaber, der understreger husets traditionelle bondestil.

På overetagen er i alt fem soveværelseret værelse, hvoraf 4 er dobbeltværelser og desuden er her 1 trepersons værelse.  To af værelserne har dobbeltsenge, to har enkeltsenge og trepersoners værelset har en dobbeltseng og en enkeltseng. Alle værelser er indrettet i ældre catalansk bondestil. En af de smukke sengerammer er mere end 300 år gammel og her har Spaniens konge sovet for mere end 200 år siden (madrasserne er selvfølgelig udskiftet mange gange siden :) ) . På etagens terrasse kan man bl.a. sidde og nyde morgenkaffen eller aftensolen med udsigt over haven og den hyggelige by Horta de Saint Joan i baggrunden.

Mas de Rei Pedro ligger blot 2 km. fra Horta de Sant Joan, som er den lille dejlige by, som Picasso også tildeler meget af sin erfaring og han er citeret for at have sagt ”Alt jeg ved, lærte jeg i Horta”. Der er også et lille museum til ære for ham. Det er muligt at gå fra feriehuset til byen, der også kan tilbyde supermarkeder og en hyggelig plads med flere restauranter og caféer.

Huset er fremragende for den feriegruppe, der ønsker at være tæt på en landsby, falder for den charmerende catalanske bondestil og ikke ønsker en super moderne indretning.

Faciliteter i Mas Rei Pedro:

  • 250 m2 autentisk Catalansk stenhus med gåafstand fra hyggelig by med flere restauranter
  • Super dejlig have, med stor swimmingpool (50 m2)
  • 5 soveværelser – 4 dobbeltværelser og 1 trepersoners værelse
  • 2 badeværelser
  • Udendørs terrasse med BBQ og billard
  • 2 terrasser – 1 nedre og 1 på 1. etage
  • Wi-Fi, TV, DVD, billard

 

Mas de Rei Pedro

11 personer

2 Mulige ekstra opredninger

5 Værelser

1 3-personers værelser

TERRA ALTA (m2)

7 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
WIFI-Internet
Billard
Ventilatorer/blæsere ALLE SOVEVÆRELSER


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Moms og spanske skatter
Håndklæder til strand og swimmingpool
Catalansk Turistskat


Pool (Udendørs)

Romerske trin


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer pt-0031

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse