Estamener

Casas Estamener

En lejlighed i den hyggelige Estamener-landsby er det perfekte udgangspunkt for at udforske det catalanske landskab, for udflugter til Barcelona eller Costa Brava, eller et besøg i en af provinsens smukkeste byer Vic.

 Alle Casas Estamener-enhederne har adgang til den fantastiske, store have og det luksuriøse poolområde. Ejeren har desuden en bager på grunden, hvor I kan hente friskbagt brød og morgenmad mm. hver morgen.

 

Se de forskellige ferieboliger nedenfor: 

 

 Casas Estamener - Els Munts 7P

Den andenstørste af Estamener-lejlighederne, beliggende på anden sal i hovedbygningen. Dejlig stor terrasse med vidunderlig udsigt til Pyrenæerne.

Soveværelser: 3 (7 personer)
Air-condition: Ja

 Casas Estamener - Margarita 4P

Lækker lejlighed på 80 m2 til 4 personer med 2 soveværelser. Lejligheden har bl.a. et stort alrum med sofahjørne og køkken

Soveværelser: 2 (4 personer)
Air-condition: Ja

 Casas Estamener - Plana de Vic 4P

Charmerende lejlighed af høj standard med dejligt stort alrum og fransk altan. 2 store badeværelser.

Soveværelser: 2 (4 personer)
Air-condition: Ja

 Casas Estamener - Pedraforca 8P

Dejlig lejlighed på 2 etager i et charmerende, catalansk byhus. Her har i 2 badeværelser, en stor stue og en balkon med god udsigt til landsbyen. 2 dobbeltværelser samt 1 firemandsværelser.

Soveværelser: 3 (8 personer)
Air-condition: Ja

Casas Estamener - Llucanes 4P 

Herlig lejlighed til 4 personer med 2 soveværelser. Lejligheden har bl.a. et stort alrum med sofahjørne, spisebord og køkken.

Soveværelser: 2 (4 personer)
Air-condition: Ja

 Casas Estamener - Font Nova 5p

Super lejlighed med et tremandsværelse og et dobbeltværelse samt et badeværelse. Desuden med en stor terrasse med grill og spisebord.

Soveværelser: 2 (5 personer)
Air-condition: Ja

 Casas Estamener - All 32P

Til den helt store feriegruppe kan man desuden leje alle lejlighederne og husene, hvilket så vil gøre, at man får haven og swimmingpoolen samt alle de andre faciliteter til en selv. 1 firemandsværelse, 2 tremandsværelser og 11 dobbeltværelser.

Soveværelser: 14 (32 personer)
Air-condition: Ja