Betaling af leje af feriehus

Betaling af leje af feriehus

Betalingen for leje af et feriehus er opdelt i to delbetalinger. Én første betaling og én anden betaling.

FØRSTE BETALING betales som bekræftelse af bookingen. Ved kreditkortbetaling bliver beløbet reserveret på dit kreditkort og trukket når bookingen er accepteret af husejer og dermed bekræftet. Skulle husejer afvise bookingen, ophæves reserveringen. Hvis betaling med bankoverførsel* er valgt, skal betalingen foretages, så den er sydensferiehuse.dk i hænde indenfor 4 dage fra dags dato. 

Første betaling udgør 40%* af den samlede leje, dog med undtagelse af ferieboliger som lejes mindre end 40 dage før ankomst og som har betalingsbetingelsen "slutbetaling 1 måned før ankomst". I disse tilfælde betales 100% af lejen.  
(*dog kan første betaling være 15% eller 20% i depositum for lejligheder i Barcelona) 

ANDEN BETALING Tidspunkt for betaling af ANDEN BETALING (Restbeløbet) afhænger af det enkelte hus betingelser. 

"Slutbetaling 1 måned før ankomst"

Ganske få feriehuse (omkring 3%) kræver "slutbetaling 1 måned før ankomst". Såfremt du har lejet et feriehus, hvor dette er tilfælde, skal ANDEN BETALING (60%) af lejen, være sydensferiehuse.dk i hænde senest 31 dage før ankomst til ferieboligen. 

"Slutbetaling ved ankomst"

De fleste feriehuse har betingelserne "slutbetaling ved ankomst". Her skal ANDEN BETALING (60%) af lejen, betales KONTANT til husejer ved ankomst. Da husejerne er privatpersoner, er kreditkortbetaling ved ankomst IKKE muligt, med mindre andet er angivet. Hvis I ikke ønsker at medbringe kontant betaling, kan beløbet indbetales så beløbet er sydensferiehuse.dk senest 31 dage før ankomst.

De to forskellige Betalingsbetingelserne er individuelle for hvert enkelt feriehus og vil være anført på hvert feriehus på sydensferiehuse.dk. 

KORTOPLYSNINGER

Når du handler hos sydensferiehuse.dk behandles kortoplysningerne af Wannafind.dk's betalingsgateway, der er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult og derfor er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler. Neteller håndterer Dankortbetalinger og Paypal håndterer Kreditkortbetalinger.