Swimming pool information

Swimmingpool information

Swimmingpool i feriehuset

Har man børn, og rejser til sydens varme for at holde ferie, er en swimmingpool nærmest et must. De fleste børn vil nok helst være fri for udflugter og bare blive hjemme i feriehuset… eller nærmere i poolen.

Når du vælger feriehus er det derfor en god idé at gøre sig en idé om, hvilke ønsker man har til sin swimmingpool. I så godt som alle mellem og store feriehuse (fra 8-40 gæster) er der privat swimmingpool. Da det er relativt dyrt at anlægge en pool, er der delt swimmingpool i de fleste af vores små ferieboliger og derimod er de som oftest en anelse større.

Det er desuden en god idé med indhegnet swimmingpool. Hvis I rejser med små børn, da det giver dig en vis sikkerhed. Husk dog på, at selvom poolen er indhegnet, er det aldrig en 100% sikkerhedsfaktor. Den kan være glemt at blive lukket, det kvikke barn kan kravle over hegnet eller blive lukket ind af de lidt større børn. I er selv ansvarlige for sikkerheden omkring swimmingpoolen så husk at være opmærksom.

En anden god idé, når man rejser med små børn, er at vælge en pool med ”Roman steps”, som er en støbt trappe i poolen, hvor de mindre børn selv kan gå lige ned i poolen. Mål og dybde på alle pool er angivet på mange af annoncerne, men eller spørg!

Vi har kun et par håndfulde huse med opvarmet pool til ”vintermånederne”, da de udendørs swimmingpools varmes af solen fra ca. maj/juni - september/oktober. Skal du afsted om vinteren og gerne vil have pool, kan du vælge et hus med indendørs swimmingpool eller med udendørsopvarmet. Du kan bruge ”udvidede søgekriterier” til at finde frem til disse ferieboliger.  

Swimmingpoolen skal vedligeholdes løbende, så husejer kommer nok forbi et par gange i løbet af opholdet for at rense poolen og checke balancen i vandet. Husejer møder oftest op når I ligger og sover sødt for at rense jeres pool, så I vil nok sjældent støde på husejerne i den forbindelse. Oplever I problemer med jeres swimmingpool under opholdet, så kontakt straks husejer, eller send os en mail på info@sydensferiehuse.dk