Udvælg det rette feriehus.

Udvælg det rette feriehus

En husejer kan ikke blot ringe og sige, at de vil være på vores hjemmeside. Vi besøger alle ferieboliger vi har på vores hjemmesiden ud fra devisen ”her vil vi gerne selv holde ferie”. En ferie er en af familiens store årlige begivenheder, hvor de dejlige ferieminder skabes og kan huskes tilbage på mange år efter. Vi tager derfor ansvaret med at udvælge ferieboligerne, så de afspejler vores ønske om at tilbyde smukke steder af rigtig god standard.

Man kan som husejer på en del ferie-hjemmesider selv lave en annonce, uploade egen billeder og skrive en beskrivelse uden at skulle godkendes først. På disse sider er der altså ingen sikkerhed for, at der ikke er ”snydt” med billederne eller at husejer er et sjuskehoved.

Du har altså en vis garanti for standarden når du lejer gennem Sydens Feriehuse, hvor vores kræsne næse har fravalgt flere huse end vi nu kan præsentere og hvor vi har øje for, og kan vejlede om aktivitetsmuligheder, geografi og meget mere. Desuden ligger samtlige feriehuse i behagelig afstand til masseturismen, da vi så vidt muligt I Sydens Feriehuse prøver at støtte en ansvarlig turisme.

Som gæst vil I få den bedste ferie ved på forhånd at gøre jer klart, hvad der er vigtigt for netop jer i valget af jeres feriehus. I har måske små børn, så en indhegnet pool er et must, I er f.eks. 12 gæster men bedstemor skal have sit eget værelse, der skal være et børneværelse med tre enkeltsenge og det kunne være forrygende med bordtennis til de større børn og en lille legeplads til de mindre. I kan evt. prøve at lav en prioritetsliste, da der er mulighed for at I bliver nødt til at gå på kompromis med ét af jeres ønsker.

De fleste gæster har også et budget der ikke skal sprænges. I Sydens Feriehuse er alt inkluderet. I får derfor ikke en ekstraregning på slutrengøring (kun 3-4 huse i alt har ikke slutrengøring inkluderet), sengelinned m.m. Det eneste der skal betales ekstra er turistskat på ca, 1 euro pr. gæst pr. nat for gæster over 16 år – og i maks. 7 nætter.

I er også mere end velkomne til at kontakte os for hjælp til jeres valg af feriehus. Det vil være bedst hvis I har gjort jer en idé om jeres ønsker inden I kontakter os, så vi kan matche det bedst tænkelige feriehus til jer.

I kan kontakte os på info@sydensferiehuse.dk