Wi-fi i feriehuset

Wi-Fi i feriehuset

Wi-fi i feriehuset

For mere end et årti siden, da vi startede Sydensferiehuse, var der ikke wi-fi i nogle af vores feriehuse. Dels er det vanskeligt at få wi-fi ud til feriehusene på grund af deres beliggenhed og desuden var det ekstremt dyrt. Samtidig mente samtlige husejere, at man tog på ferie for at koble af (og dermed ikke havde behov for at ”koble på” (internettet).  

Det kan de jo sådan set have ret i, men vi har måtte konstatere, at de fleste folk bare gerne vil kunne gå online. I denne forbindelse vil vi gerne referere til en mail vi modtog for et par år siden. En familie havde været afsted i et feriehus uden wi-fi. Da de vendte tilbage sendte faren os en mail, hvori han takkede for at de, for første gang i mange år, havde kunne få kontakt til deres teenagers, der normalt sad med snuden helt nede i deres telefoner. Han fortalte desuden at han havde slettet sin Facebook konto, idet han kom hjem, da han for første gang i lang, lang tid havde følt han var 100 % tilstede i nuet. Jeg ved ikke om han er på igen, men historien er alligevel værd at tænke lidt over.

Nu til wi-fi i ferieboligerne. Da udviklingen jo er, at man bruger internettet til rigtig mange ting, også på ferien, har de fleste feriehuse fået wi-fi og yderligere har rigtig mange kunder har fået abonnementer, der tillader en god portion internet forbrug i Spanien, uden ekstra omkostninger.  

Det er dog vigtigt at have en mente, at wi-fi i et feriehus ikke har den kvalitet, som du er vant til i Danmark. 

Når du vælger at bo i autentiske omgivelser i Spanien kan samme hastighed wi-fi som du er vant til i Danmark altså ikke forventes. Du kan f.eks. ofte ikke se Netflix på højeste kvalitet og andre tunge streamingtjenester, selv om der er wi-fi i feriehuset men derimod kan du godt tjekke ind og tjekke mails og fyre den af med gode blærebilleder fra poolen på Instagram eller Facebook. Så hvis de mindste skal have en tegnefilm at falde i søvn på, eller teenagerne en gyser når det er mørkt og resten af familien er gået i seng, så anbefaler vi at downloade det hjemmefra.

Og til jer forældre, I kan så glæde jer over, at I står bedre i konkurrencen med Cyberspace, når I er på ferie i Catalonien!

Kontakt os evt. for nærmere oplysninger info@sydensferiehuse.dk