Afbestilling

Betingelser ved afbestilling

SydensFeriehuse.dk ønsker at tilbyde nogle betingelser som er så rimelige som mulige for både ferieboligens ejer og for vores lejere.

Når en feriebolig lejes af os, betales et depositum (1. rate) på 40%, hvilket er vores og ejerens sikkerhed for, at lejerne af ferieboligen kommer i den aftalte periode.

Vores afbestillingspolitik er relateret til muligheden for at finde nye gæster, når en gruppe afbestiller et lejemål. Derfor er muligheden for refusion relateret til, hvor længe vi i forvejen modtager aflysningen.

  • Hvis du afbestiller mere end 3 måneder før ankomst, tilbagebetaler vi halvdelen af ​​den første rate på 40%. (udlejer vil så miste 80% og lejer vil miste 20% af lejen)

  • Hvis du afbestiller 30-90 dage før ankomst, mister du dit samlede depositum på 40% af lejeprisen. (udlejer vil så miste 60% og lejer vil miste 40% af lejen)

  • Hvis du afbestiller 30 dage eller mindre før afrejse, skal du betale den fulde lejepris, da der kun er en lille chance for, at ferieboligen kan lejes ud til anden side

 


Nogen fleksibilitet i forhold til betingelserne?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil tale med ejeren om din specifikke reservation for at se, om vi kan tilbyde dig en særlig aftale.

Såfremt I har rejseforsikring, vil ligeledes med glæde være behjælpelige med dokumentere dokumentere et tab, så I måske kan få det dækket via forsikringen.

 

Hvis du vil afbestille din ferie:

Hvis du ønsker at aflyse din ferie, bedes du kontakte os via e-mail info@sydensferiehuse.dk. Såfremt I er kvalificerede til en refusion, vil vi skrive tilbage, hvilken information vi behøver for at kunne sende det refunderede beløb.