Vælg rejseform i Catalonien

Strand

Børnefamilie

Storfamilie +12

Bryllup i Catalonien, Spanien

Egen pool

Med hund

Ferie med Padel!

Strand

Børnefamilie

Storfamilie +12

Bryllup i Catalonien, Spanien

Bryllup I Catalonien
Vi har allerede hjulpet mange par med at finde det perfekte sted til deres bryllup, og vi har endda også personlig erfaring med det, da vi i Maj 2013 organiserede vores eget bryllup med 70 gæster fra Danmark.

Den vigtigste dag I dit liv
En ferie er årets højdepunkt, så det er vigtigt at vælge den mest egnede ejendom til opholdet. Et bryllup er dog den vigtigste dag i dit liv. Og oven i det, er det også en dag der kræver en masse forberedelser, og alle detaljer skal være perfekte.

For os er tilfredse kunder vores vigtigste kriterie. Derfor vil vi kun anbefale huse, hvor vi ved, at dit bryllup bliver en succes. Vi har lavet en liste med huse, som alle opfylder vores kriterier for at anbefale dem:
• Erfaring med bryllupper (de anførte ejendomme har organiseret 20-100 bryllupper)
• Engelsktalende kontaktperson
• Netværk til tjenester som catering, musik, blomster, frisører mv.

Tjenester som vi udbyder:
Alle praktiske forhold vil blive aftalt mellem dig og koordinatoren. Da vi har et stort netværk af indkvartering, kan vi også hjælpe med at bestille ekstra indkvartering til dine gæster.

Hvis nødvendigt, kan vi også hjælpe med at bestille transport som busser eller taxier.

Hvis du vil kontakte nogle af husene:
Hvis du mener, at nogle af husene kunne være interessante for dig, så send os navnene på husene, og vi vil sætte dig i kontakt med koordinator(erne).

De kan besvare alle dine spørgsmål, og de vil også sende dig billeder af mulige faciliteter til bryllupper. Da præsentationen af huse på vores hjemmeside er beregnet til ferieophold, er der ofte ikke taget billeder af festlokaler, da de lukkes, hvis folk kommer til en normal ferie.

Egen pool

Med hund

Ferie med Padel!

Udvidet søgning

Sorter efter