Feriehuset

Casa Estamener - Font Nova 5P

(12174)

Plana de Vic

En lejlighed i denne hyggelige landsby er det perfekte udgangspunkt for at udforske det catalanske landskab, for udflugter til Barcelona eller Costa Brava, eller et besøg i en af provinsens smukkeste byer Vic.

Dette er en super smuk lejlighed med 1 dobbeltværelse samt et 3-personers værelse. Lejligheden har et moderne åbent køkken alrum, der ligger i forlængelse af stuen. Stenen i denne juvel er den smukke store terrasse med stor BBQ og en fantastisk udsigt ud over det smukke catalanske landskab. Lejligheden har  desuden aircondition, WI.FI, vaskemaskine og opvaskemaskine og en elevator til etagens 2 lejligheder. I haven er der en stor børnevenlig fælles swimmingpool til husets 5 lejligheder samt toiletter og brusere og grillområde med caféborde.

Efter i nogle år at have udlejet to smukt og moderne indrettede landsbyhuse i nogle år, besluttede ejerne Elisabeth og hendes familie at restaurere den nærliggende historiske bygning, og indrette fire rustikke lejligheder af høj kvalitet. Samtidig har de indrettet deres bagerforretning/café/delikatesseforretning i stueetagen, til glæde for både byens indbyggere og gæster i lejligheder og husene rundt om hjørnet.

Bygningen består af fire lejligheder af varierende størrelse. Alle fire har et veludstyret køkken med både opvaskemaskine og vaskemaskine en stue/opholdsrum med spisebord, sofa samt TV+DVD. Der er desuden WIFI internetadgang.

I den anden ende af huset er der to lejligheder med 2 dobbeltværelser og udsigt over byen.

Alle lejligheder har et moderne badeværelse med brusekabine samt smukt indrettede soveværelser med masser af skabsplads.

Når I bor i ferieboligen, er der fri adgang til det fælles poolområde i den smukke have bag huset, hvor man kan slappe af før og efter udflugterne....eller hele dagen hvis man har lyst!

Tilbagemelding fra tidligere gæster:

Vores første - men sikkert ikke sidste - erfaring med Sydens Feriehuse var absolut positiv lige fra booking til den sidste afrejsedag. Per Henriksen, Åbyhøj

- - - -
Lots of sun, a cool dive in the swimmingpool, a lovely dinner with friends at the terras ..that's what holliday is about. Lots beautifull of moments to remember...The Menu family from Belgium

- - - -
bertel and lisbeth

thank you so much for a wonderful family holiday!  we thoroughly enjoyed our stay and the pool was beautiful! i attach a pic of our girls there!

We received excellent treatment from elizabeth and also the girls in the shop downstairs!  they were so friendly and we felt safe and comfortable in their care

thank you again

Annie, charlie, kitty and daisy carr

 

Casa Estamener - Font Nova 5P

5 personer

1 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

90 (m2)

1 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse