Feriehuset

Can Punt Bellavista

(102714)

The Pyrenees

Can Punt Bellavista

Can Punt Bellavista - en fantastisk feriebolig med meget privat beliggenhed i Pyrenæerne. Ferieboligen ligger ved siden af en skov, og har derfor en meget eksklusiv og smuk udsigt, der kigger ud over det flotte grønne landskab med Pyrenæerne i baggrunden. Can Punt Bellavista kan rumme op til 19 (+5) gæster. Huset er nyrenoveret, og er indrettet utroligt flot. Alle husets soveværelser er af meget høj standard og har alle lækre private badeværelser.

Ferieboligen består af to separate bygninger: hovedbygningen og en ekstra bygning med to suiter. I mellem de to bygninger, ligger den helt nybyggede swimmingpool på ca 8 * 4 meter. Pool-området har også en fantastisk udsigt, og vi forestiller os, at det meste af din tid vil blive tilbragt ved poolen i det gode vejr. Ved siden af poolen er det eksklusive udendørs køkken, som har et køleskab, en håndvask og en grill.

På den nederste etage i hovedbygningen, vil du finde den store, hyggelige stue. Der er en stor fladskærm og masser af lækre sofaer, hvor man kan slappe af og hænge ud med hele gruppen om aftenen. Der er også to dobbeltværelser på denne etage. Begge værelser er af meget høj standard med lækker indretning og har begge private badeværelse, som også er meget luksuriøse. Et af soveværelserne har også direkte adgang til haven.

På næste etage ligger den store spisestue, som også er meget pænt indrettet med et langt spisebord med plads alle. Spisestuen har også et par lænestole og en pejs, som skaber en hyggelig stemning. Ved siden af spisestuen ligger der også et badeværelse. Spisestuen har direkte adgang til en kæmpe terrasse, der har skøn udsigt. Ved siden af spisestuen ligger køkken alrummet, som også har direkte adgang til terrassen. Køkkenet er veludstyret med alt hvad man skulle få behov for, med bl.a. Nespresso-maskine, opvaskemaskine, køleskab, fryser, komfur, ovn, mikroovn osv.

På den øverste etage ligger de 4 soveværelser. Alle værelser er meget pænt indrettede og har luksuriøse ensuite badeværelser. Et af soveværelserne er et tredobbelt værelse og de andre er dobbeltværelser med dobbeltsenge. Dobbeltværelset som ligger på den øverste etage er utroligt hyggeligt og skiller sig lidt ud, da det har skrå væge og en pejs. Der er mulighed for at få sat to ekstra senge op i hovedbygningen, da værelserne er meget rummelige. De sidste to dobbeltværelser er henne i den anden bygning. Suiterne er identiske med hinanden, og har selvfølgelig også private badeværelser. Der er to enkeltsenge i soveværelserne, som er sat op som en dobbeltseng. Begge suiter er store og det derfor er det også muligt at sætte ekstra senge op her.

En anden fantastisk ting ved Can Punt Bellavista er dens perfekte beliggenhed. Selvom det ligger meget privat, er der en lille landsby blot 1,1 km væk fra huset. Den lille by er meget autentisk og hyggelig. Der er en lille købmandsbutik og to dejlige restauranter. Udover det, ligger huset kun 15-20 minutters kørsel fra motorvej C16, hvor fra man kan køre direkte ind til Cataloniens storbyer. Hvis du går op i god mad, kan vi anbefale en helt fantastisk restaurant som ligger kun 30 minutters kørsel væk fra feriehuset. Da Can Punt Bellavista ligger ved siden af ​​en skov, er der også rig mulighed for at gå en masse lange ture, i den smukke natur.

Can Punt Bellavista er den perfekte feriebolig til en stor gruppe på udkig efter en luksuriøs feriebolig med den perfekte beliggenhed. Huset er af meget høj kvalitet med utrolig flot indrettelse, og vi kan derfor kun anbefale, at du tilbringer din ferie i denne luksuriøse feriebolig.

 

Faciliteter

  • Meget luksuriøs feriebolig med den perfekte beliggenhed
  • Beliggende i smuk natur lige ved siden af en skov
  • Kun 1,1 km fra huset ligger der en lille, hyggelig by med købmand og to restauranter
  • Smuk udsigt fra huset der kigger udover naturen og Pyrenæerne i baggrunden
  • To bygninger placeret ved siden af hinanden, med lækkert pool område i midten.
  • Stor terrasse, med direkte adgang til store indendørs spisestue og åbent køkken
  • 3 dobbeltværelser og 1 triple værelse i hovedbygningen
  • 2 suiter med dobbeltværelser i separat bygning
  • Alle værelser har ensuite badeværelser og der er også et ekstra badeværelse på stue etagen

Can Punt Bellavista

19 personer

7 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

1 4-personers værelser

430 (m2)

8 Badeværelser

8 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse