Feriehuset

Casa Barnada

(55078)

The Pyrenees

Flot, stort og børnevenligt feriehus

I begyndelsen af Pyrenæerne ligger Casa Barnada – et flot, stort og børnevenligt feriehus af meget høj kvalitet. Huset ligger ved, lidt hævet over, den sparsomt befærdede bjergvej, som forbinder Berga og Ripoll. Her bor man i fred med bjergene i baggrunden – en udsigt, som giver en helt speciel og afslappet atmosfære. Bernador har en stor have, som med en elegant afskærmning med hegn og træer er meget privat. Der er en stor plæne med plads til boldspil i den ene ende, og i den anden ligger den store terrasse – perfekt kommunikeret med køkkenet inde i huset.

Når du træder ind ad indgangen ligger der på højre hånd et stort soveværelse af høj kvalitet. Her er der en dobbeltseng, hvortil der ligger et en suite badeværelse. Efter dette kommer husets centrum – et stort alrum, hvor der bl.a. er et sofahjørne og et kæmpe fladskærms TV. I samme rum er der et stort langbord med røde stole, hvor der er rigeligt plads til alle. I forlængelse af dette er et moderne køkken placeret, hvor man bl.a. kan finde mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaske og mange andre redskaber. Ved siden af dette ligger et forholdsvist stort rum med vaskemaskine og et ekstra køleskab. Her er endvidere en meget stor paellapande med gasblus, så man kan tilberede denne lokale ret. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen. Dette er meget behageligt, hvis man f.eks. skal nyde sit hjemmelavede måltid udenfor i den lune aften. Fra køkkenet er der en trappe op til 1. etage, hvor der står et billardbord. Her har man en slags indendørs altan, hvor man kan se ned til alrummet og dermed stadig være i samme rum. Videre på 1. etage er der 5 dobbeltværelser. Disse er meget rummelige og af meget høj kvalitet. Gældende for dem alle er, at de har deres eget badeværelse (en suite).

På 2. etage er der en stor sal, som egner sig godt til børnene. Her er der en stor sal med madrasser. Dette passer perfekt til en gruppe børn, som her kan sove og hygge sig. Til denne sal er der et meget stort badeværelse. Endvidere er der et stort tripleværelse bestående af en dobbeltseng og en enkeltseng, hvortil der selvfølgelig er et en suite badeværelse.

 

Udenfor har ferieboligen er pool på knap 43 m².  Den er meget børnevenlig idet, den har trapper, så børnene kan komme stille og roligt ned i vandet. Der er liggestole og parasoller og den smukkeste og fredfyldte udsigt over bjergene. Poolområdet er indhegnet, så mindre børn ikke kan få adgang uden opsyn.

Der er også en flot og naturlig å, hvor der tæt på huset er et mindre vandfald. I denne kan der bades, hvilket vil være et hit for børnene.

Der er 16 km til den hyggelige landsby Ripol, som er en klassisk catalansk by.

Til Berga er der 20 km, hvor der er et autentisk marked hver lørdag.

Den nærmeste landsby, hvori der er restauranter og supermarkeder, er der 5 km. Man bor altså i meget private omgivelser.

En flot feriebolig af meget høj kvalitet, som passer perfekt til den store feriegruppe. 

 

Faciliteter i Feriehuset Casa Barnada

  • Familievenligt hus i begyndelsen af Pyrenæerne
  • Meget betagende udsigt
  • Stor og flot have med pool på 43 m²
  • Stort alrum med sofahjørne, køkken, vaskerum og spisebord
  • 8 soveværelser af høj kvalitet
  • En suite badeværelser til alle soveværelser
  • Flot og naturlig å tæt på huset

Casa Barnada

18 personer

5 Mulige ekstra opredninger

1 3-personers værelser

460 (m2)

4 Enkeltsenge

6 Dobbeltsenge

9 Badeværelser

7 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Billard


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse