Feriehuset

Casa Dañadas

(70232)

The Pyrenees

Hvis din drøm er at bo i et privat beliggende feriehus med udsigt over bjergene og de grønne omgivelser, er Casa Dañadas er det perfekte valg.

Beliggende i 900 meters højde i bjergene mellem Berga og Ripoll, finder du et hus af meget høj standard og med så mange faciliteter, at du ikke ønsker at forlade huset.

Huset er perfekt til et ophold med familie eller venner, hvor i ønsker at nyde jeres ferie sammen ved swimmingpoolen, på den store terrasse med BBQ-grill, eller eks. konkurrere i bordtennis, bordfodbold eller billard. Huset og ejendommen er generelt meget rummelig, så det er let at finde et sted til individuel afslapning.

Omgivelserne er fantastiske, og der er muligheder for mange vandreture - for eksempel til et lille vandfald, hvor man kan tage en svømmetur i åen. Hvis du vil have et måltid catalansk mad, er ejernes restaurant 3 km væk, og de serverer lækre, lokale fødevarer. Hvis du vil have friskt brød, er der en mindre bager omkring 5 km væk, der laver godt brød, som man kan købe hver dag, såfremt det ønskes.

Huset er bygget på en bjergskråning, og det indhegnede pool-område er placeret over huset for at drage maksimal nytte af den fantastiske udsigt. Der er en overdækket terrasse med grill, og over terrassen er spilleområdet.

Når man træder ind i stueetagen, mødes man af et smukt restaureret feriehus med en autentisk atmosfære, der udgøres af stenmurene og de ​​tunge loftplanker. Møblerne er moderne, og der er et stort sofahjørne med TV og DVD. I forlængelse af den store spisestue, der har et langt spisebord med plads til alle, er det moderne og meget veludstyrede køkken, der bl.a. har opvaskemaskine, ovn, keramiske kogeplader, køleskab, fryser, mikroovn. Endvidere er der i stueetagen et dobbeltværelse og et badeværelse samt et trepersoners-værelse.

På første sal er der et ekstra køkken med spiseplads og en anden opholdsstue med TV. Der er tre soveværelser og to badeværelser. På anden sal finder du de resterende to soveværelser - hver med badeværelse en suite. Husets opdeling er meget fleksibelt, idet alle værelser, undtagen et i stueetagen, kan gøres til trepersoners-værelser, eller endda firepersoners-værelser.

Der er en sti med nogle trin op til pool-området. Swimmingpoolen på 8,5m x 4,5m er meget rar for små børn, da det har specielle romerske trin, og det øverste trin er blevet gjort bredere, så små børn kan sidde der. I sommeren har pool-området liggestole og parasoller, og der er også et brusebad. Ved siden af swimmingpool-området er der en god legeplads for børn med gynger, rutsjebane og gulv af gummi.

Med hensyn til indkøb kan du, udover ovennævnte bageri, også købe basale varer som mælk, kød og ost i ejernes restaurant, der ligger 3 km væk. Den nærmeste større by er Ripoll, der ligger omkring 20 minutters kørsel væk. Det er en hyggelig og livlig by, placeret lige der hvor Freser-floden og Ter-floden løber sammen. Her kan du finde restauranter og større supermarkeder. Der er også tog til Barcelona, ​​og det er en smuk køretur. Den nye motorvej er dog hurtigere, og gør det muligt at komme til Barcelona på 1,5-2 timer.

 

Faciliteter:

 • 7 soveværelser med en kapacitet på 16 + 5 personer
 • 5 badeværelser
 • Veludstyret køkken (opvaskemaskine, komfur, keramiske kogeplader, mikroovn, køl/frys etc.)
 • To stuer med tv
 • Stor spisestue med spisebord
 • Overdækket terrasse med grill
 • Spilområde med billard, bordtennis og bordfodbold
 • God legeplads med gynger og rutsjebane
 • Indhegnet poolområde med swimmingpool på 8,5 x 4,5 meter
 • Liggestole, parasoller og et brusebad ved pool-området
 • Fremragende vandremuligheder
 • Bjergluft og smuk udsigt

Casa Dañadas

16 personer

5 Mulige ekstra opredninger

7 Værelser

2 3-personers værelser

300 (m2)

2 Enkeltsenge

7 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

2 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde8.5
Bredde4.5
Romerske trin


Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse