Blog post af Bertel Dahlmand Stahn

Ferie med Padel - den perfekte kombination!

Ferie med Padel - den perfekte kombination!

Bertel Dahlmand Stahn / Aug 14, 2017

Catalonien – Centrum for Padel!

 Efter at have levet et roligt liv i Spanien og Argentina i mange år, har “padel-bølgen” ruller over hele verden.

Hvis du også er blevet afhængig af dette fantastiske spil, hvorfor så ikke kombinere ferie og padel? Det er meget nemt at spille padel i Catalonien, så bestil et sommerhus og brug lidt tid i ferien på at spille.

 Feriehuse med privat padelbane:

Hvis du vil have den luksus at have din egen dedikerede padelbane hele din ferie, har vi nogle huse med 100 % privat padelbane, og nogle flere, hvor eksklusivitet kan arrangeres:

[HUSE MED EKSKLUSIV PRIVAT PADELBANE] 
[FERIEHUSE MED PRIVAT PADELBANE, HVOR EKSKLUSIVITET KAN AFTALES]

< br />

 Feriehuse, der deler en privat padelbane:

Hvis I er en mindre gruppe, kan det være tilstrækkeligt at have adgang til en fælles padelbane, hvor I deler tiderne med de andre enheder. Stadig med meget tid til at spille.

 [FERIEHUSE MED PADELBANE PÅ STEDET, DELT MED ANDRE FERIEHUSE]

Feriehuse med Padel Center en kort køretur væk:

Hvis du blot vil have let adgang til padelbaner, har vi i vores søgefunktion registreret alle huse, hvor du har en kort køretur på 5-15 minutter til nærmeste padelcenter.

Perfekt, hvis ikke alle i din gruppe er afhængige af padel:

Det er svært at forestille sig, men deres kunne grupper, hvor ikke alle er afhængige af padel. Vælg et sommerhus med et Padel Center i nærheden, og du kan lege et par timer, mens dine venner eller familie nyder poolen, tager på marked, til stranden eller på andre måder nyder liften.

Med Playtomic-appen kan du endda finde andre spillere at spille med og få en interkulturel oplevelse oven på et dejligt spil padel.

Perfekt, hvis du gerne vil lave en lille turnering

Et hus med et padelcenter i nærheden kunne også være den ideelle løsning, hvis I er mange venner/familier, der gerne vil spille. Du kan derefter leje flere baner og spille på samme tid. På denne måde får du også mere tid til andre aktiviteter, da I alle leger på samme tid.  

Nem at booke!

Med et par klik på Playtomic-appen kan du finde det nærmeste center og søge efter ledige tidsrum og finde andre spillere, hvis det er nødvendigt. Når du i appen enten bruger “Reserver en domstol” eller “Spil et spil”, kan du åbne et kort, hvor centrene er plottet ind.

[FRITIDSBOLIGER MED PADELCENTER I NÆRHEDEN]

 

Spørgsmål?

Vi hjælper naturligvis mere end gerne med at finde det perfekte sommerhus. Bare send os en e-mail, hvor du forklarer, hvad du leder efter, så kan vi hjælpe!

E-mail: info@sydensferiehuse.dk