Feriehuset

Can Vista del Vall

(86132)

Central Catalonia

En fantastisk beliggende og luksuriøs feriebolig i Catalonien 

Can Vista del Vall er feriehuset til dem, som ønsker et luksuriøst ophold i helt særlige omgivelser og med en meget privat beliggenhed – faktisk ligger huset så privat, at man ved leje af ferieboligen får to firhjulstrækkere til rådighed, da den eneste vej derop ikke er egnet for almindelige personbiler. Derudover er der flere store terrasser, og man kommer ikke uden om den ekstremt flotte udsigt over den træ- og sletteklædte dal. Derudover er der et lækkert poolområde, hvor der også er spa.

Feriehuset har en af de mest spektakulære udsigter vi nogen sinde har set og ved valget af Can Vista del Vall får i med garanti ferieminder med hjem, der vil bestå i mange, mange år. Man glemmer simpelthen ikke den udsigt! Det er desuden svært at finde et feriehus, som er mere privat beliggende end dette, og som samtidig er i så høj kvalitet. Ferieboligen befinder sig som sagt i en stor dal og ligger et stykke oppe ad en bjergskråning. Vejen derop er ikke helt jævn og en smule stejl, og derfor parkerer man ved ankomst sin bil nede for enden på en privat parkeringsplads og skifter til de to Land Rovers, som står til rådighed for gæsterne. Denne lille vej ender ved huset, og dette betyder altså, at man kan være sikker på, at der ikke kommer andre folk forbi.

Da feriehuset er bygget op ad en bjergskråning, består det af mange niveauer. På det nederste niveau er det lækre poolområde. Her er der en stor swimmingpool, der i vinterperioden er overdækket, og om sommeren kan man skyde dørene til side og nyde den varme sol. Der er trapper ned i poolen, som bliver relativ dybt. For lige at skrue lidt op for det luksuriøse, er der lige ved siden af poolen et spa/boblebad.


Et niveau oppe ligger den meget store terrasse med liggestole og direkte udsigt over dalen. Her kan man også spille bordtennis. Der er også indgang herfra til en spillehal med bordfodbold og billard.
Endnu et niveau oppe er der er udendørs spiseområde med borde og bænke, og der er et overdækket område med BBQ-grill ved siden af.

Feriehuset har et stort køkken, der er grundigt udstyret. Der er bl.a. køleskab, fryser, ovn, kaffemaskine, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og andre nødvendige faciliteter. Der er ligeledes en stor spisestue med ét stort spisebord og panoramiske vinduer. Her er der også et stort fladskærms TV, og hvis det ikke er nok, kan man rulle et lærred ned og med en projektor samt de behagelige siddemøbler omdanne stuen til en minibiograf.

Fordelt på de forskellige etager er der tre dobbeltværelser og tre tripleværelser. De er alle moderne og rummeligt indrettede og fem af dem har eget badeværelse. Mange af dem har vindue med udsigt, og et af værelserne har direkte udgang til et chill-out område på øverste etage med komfortable siddemøbler og vidunderlig udsigt.

Da Catalonien, specielt i sommerperioden, generelt har meget sol, har ejeren anlagt solceller ved huset, og der fyres i vinterperioden med biomasse.

Der er blot 5 km til nærmeste landsby, hvor der er nogle butikker og et supermarked, der også har åbent om søndagen. Endvidere er der kun 10 km til regionshovedstaden, Berga. Her har ejeren også en aftale med en god restaurant om, at de kan bringe maden hele vejen op til huset. Man kan også leje en kok og tjener til at forkæle jeres ganer for en aften.

Der er Wi-Fi i huset.

Faciliteter:

  • Meget privat beliggenhed
  • Fantastisk udsigt
  • To Land Rovers til rådighed under ophold i feriehuset
  • Flere store terrasser
  • Stor pool og boblebad
  • Stort, veludstyret køkken
  • 3 dobbeltværelser og 3 tripleværelser
  • 6 moderne badeværelser
  • 5 km til nærmeste landsby
  • 10 km til Berga

Can Vista del Vall

15 personer

5 Mulige ekstra opredninger

6 Værelser

3 3-personers værelser

450 (m2)

7 Enkeltsenge

4 Dobbeltsenge

6 Badeværelser

5 Badeværelser ensuite


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Privat indendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Swimmingpool - opvarmet
Spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Romerske trin
Indhegnet

Pool (Indendørs)

Længde7
Bredde3.7
Mindste dybde110
Maksimal dybde145
Romerske trin
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked8
Nærmeste restaurant4
Afstand til nærmeste bager4
Afstand til Barcelona110
Afstand til Berga8
Afstand til den franske grænse40
Afstand til Barcelona Lufthavn115
Afstand til Girona Lufthavn100
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC-000885

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse