Feriehuset

Can Maria de Montgrí

(74185)

Costa Brava-Girona

Luksuriøst feriehus tæt på strandene i Costa Brava

Can Maria de Montgrí er et meget stort og luksuriøst indrettet feriehus på Costa Brava-kysten med plads til 9+1 personer fordelt på 5 soveværelser. Ferieboligen har en størrelse på hele 680 m2, og på trods af at det er beliggende i en mindre, autentisk landsby, fylder haven 640 m2 – så der er masser af plads at udbrede sig på. Hvis dette ikke er nok, er der også en pool på 72 m2, som med sikkerhed vil blive et hit blandt både børn og voksne. Ellers er der blot 7 km til bl.a. L’Escala, som er en strand i verdensklasse.

Haven er meget variereret, spændende og velplejet og som før nævnt stor i forhold til feriehusets placering i en landsby. Der er flere siddeområder: Bl.a. er der et mindre bord med stole placeret i skygge fra de omkringstående træer, hvor man kan tage en pause fra den ofte klare og varme sol. Der er i alt 3 terrasseområder på grunden – et af dem har en BBQ-grill, hvor aftensmaden kan tilberedes og derefter nydes under den lune aftensol.

Der kan også køles af i den 12 meter lange og 6 meter brede swimmingpool. Dybden varierer fra 1.5 m til 2.5 m, så der er rigelig plads til diverse aktiviteter og lege i poolen. Ved siden af poolen er der et praktisk ”baderum” med badeværelser og brusebad. Dermed behøver man ikke at gå hele vejen ind i huset, og efter strandbesøg kan der let tages et hurtigt bad her – uden at sand slæbes ind i selve ferieboligen.

Når man træder ind i Can Maria de Montgrí, mødes man af en meget smuk hall med klassisk stengulv. Til højre for indgangen er der en af de tre stueområder i huset. Denne har et meget unikt, hvælvet stenloft. Her er der nogle meget komfortable og stilfulde møbler, og stuen flyder hen i et slags minibibliotek, hvor man kan læse en bog i denne meget rummelige stue. Herfra er der adgang til to andre rum: Først og fremmest er der et spillerum med billardbord og musikanlæg. Derudover er der et loungeområde med sofa, bord med plads til 10 og et buet loft. I dette rum er hele den ene side lavet af glas, hvilket giver en betagende, panoramisk udsigt ud over haven og landskabet. Der er endvidere aircondition i rummet. Man kan også vælge at tage et par skridt frem og derved komme ud på terrassen og nyde solen. Herfra kan man holde øje med børnene i poolen, og der er via trappen til højre adgang til haven.

Fra den førnævnte hall er der en rustik stentrappe, som fører op til første sal, hvor feriehusets komfortable soveværelser befinder sig. Der er i alt 4 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse. Fordelt på disse er der 3 dobbeltsenge og 3 enkeltsenge. Der er mulighed for en ekstra seng i et af dobbeltværelserne. Fælles for alle soveværelserne er deres rummelighed og det flotte, skrå bjælkeloft. Soveværelserne har enten aircondition eller ventilator.

På samme etage, første sal, er der en meget behagelig og hyggelig stue med åben pejs, bløde sofaer og TV. Lige bag sofaerne er der et langt træbord, hvor de hjemmelavede måltider kan nydes samlet. Køkkenet er lettere rustikt og veludstyret med de nødvendige redskaber og faciliteter.

Feriehuset er placeret fuldstændig perfekt: Huset er beliggende i en mindre, hyggelig landsby, og der er fra ferieboligen 5 minutters gang til nærmeste supermarked og restaurant. Der er kun 10 minutter til de fantastiske strande på Costa Bravas kyst. Derudover er der 20 minutters kørsel til Figueres og 30 minutter til Girona.

Faciliteter i ferievillaen Can Maria de Montgrí:

 • Spændene have med siddeområder
 • Tre udendørs terrasser – en med BBQ
 • 72 m2 stor swimmingpool
 • Praktisk baderum ved haven
 • Tre stueområder i feriehuset
 • Aircondition i flere af husets værelser
 • Billardbord og musikanlæg
 • Komfortable og stilfulde møbler
 • 5 rummelige soveværelser
 • Veludstyret køkken
 • WIFI Internet¨
 • Satellit TV
 • 10 minutter til stranden

Can Maria de Montgrí

9 personer

1 Mulige ekstra opredninger

5 Soveværelser i alt

4 Dobbeltværelser

680 (m2)

3 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

4 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Billard
Aircondition
Blæsere/Ventilatorer-NOGLE SOVEVÆRELSER
Større landsby med rest. og butikker i gåafst


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Nærmeste supermarked0,5
Nærmeste restaurant0,5
Afstand til Barcelona136
Afstand til Girona34
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer HUTG-011176

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse