Feriehuset

Casa Enric

(11404)

Costa Brava-Girona

Casa Enric er et klassisk catalansk byhus beliggende i den betagende fiskerby L'Escala på Costa Brava kysten. Huset ligger centralt nær katedralen i den antikke del af L'Escala, med kun 200 meter til strand og cafeérne på strandkanten.

Husets store rum har en indretning af høj kvalitet, med smagfulde detaljer. Den del af huset som lejes ud har egen indgang. I stueetagen bor husets ejere og fra indgangen går man direkte ad egen trappe til den store første sal, hvor der er to store dobbeltværelser, det ene med en tredje seng som mulighed, samt et lidt mindre 2 sengs værelse.

Den anden del af etagen er indrettet med en stue med sofaer samt en spisestue med stort spisebord og åbent køkken med behageligheder som opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og brødrister. Både stue og spisestue har balkon ud mod gaden. Der er desuden et moderne badeværelse med både brusekabine og badekar.

På toppen af huset er der privat tagterrasse, kun for jer. Her kan der soles, spises og grilles, ligesom der er et hjørne hvor vasketøjet kan tørres. Om sommeren er der en skyggefuld markise.

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

Casa Enric

6 personer

1 Mulige ekstra opredninger

125 (m2)

2 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse