Feriehuset

La Molina Soterres

(61215)

Delta del Ebro

Denne ejendom fra det 13. århundrede La Molina Soterres er beliggende I den sydligste del af Catalonien, mellem Ebro-floden og grænserne til regionerne Valéncia og Aragón. Ubeskriveligt smukt beliggende, finder man den fantastiske antikke vandmølle, 7 km. fra landsbyen Horta de Sant Joan, kendt som bolig for maleren Picasso i to perioder i hans ungdom. 

Fra hovedvejen skal man køre 4,5 km. af en snoet grusvej for at nå frem til denne naturskønne oase, som helt unikt har et vandfald lige ved siden af huset, som man kan svømme i og omkring, eller blot beundre det fra husets terrasser og soveværelser.

Ejerne Pilar og Jordi har lavet et meget flot stykke arbejde med nænsomt at renovere vandmøllen, og indrette den med delikate møbler, således at husets autencitet er bevaret. Bygningen har flere niveauer og er bygget direkte på siden af klippen, som udgør den ene af husets fire vægge, og med indirekte belysning giver en helt speciel atmosfære.

Da det er en vandmølle, passerer vandet under bygningen og nederst i bygningen er det originale maskineri bevaret. I dette rum er der blevet indrettet lille sal med toilet, et lille køkken, grill og et stort langbord.  

Huset har mange niveauer og de fleste rum har udsigt til vandfaldet. På husets midterste etage er der indrettet stue med spiseområde og sofaområde samt køkken. Der er desuden udgang til den solrige ”morgen terrasse” hvor man kan nyde solopgangen med en kop kaffe og den billedskønne ”vandfaldsudsigt”.

I niveauet under, er der indrettet 2 dobbeltværelser samt et badeværelse med brus, og på den øverste etage er der 2 dobbeltværelser med panorama-udsigt, et badeværelse med brus og hvis der er et par ekstra børn med, er der også en lavloftet hems med to senge.

Atmosfæren udendørs er svær at beskrive med ord, da beliggenheden er meget unik. Vandfaldet giver en friskhed og træerne og kløftens bjergsider giver mange skyggefulde hjørner. Man føler sig næsten i et med naturen her.  Kanalsystemet som oprindeligt er lavet for at give energi til vandmøllen, er intelligent blevet videreført til swimmingpoolen, og det helt rene vand, som kommer fra en kilde, der udspringer få kilometer fra huset, bliver ledt igennem den 45 meter lange swimmingpool og derefter videre ud i floden. Det er også muligt at svømme under og ved siden af vandfaldet og flere andre steder i floden i nærheden.

I huset findes der information om vandreture i området, da det er et meget fint vandreområde. Huset er desuden en fin base til at udforske de mange andre seværdigheder i området (vingårde, Ebro-deltaet, Tortosa og strandene) i denne sydlige del af Catalonien.

Huset er miljøvenligt med solcelleenergi og generator, og for at beskytte naturen, er der ikke vaskemaskine. I stedet kommer ejerne og henter vasketøj hver 2. dag, og sørger for, at det bliver vasket i landsbyen.  

Faciliteter:

  • 4 dobbeltværelser (3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge) + hems med plads til 2 børn
  • 2 badeværelser
  • Spiseområde med spisebord
  • Sofahjørne med Satellit-TV, DVD og åben pejs
  • WIFI-Internet
  • Veludstyret køkken med mikroovn, brødrister, komfur, fryser og køleskab
  • 3 forskellige udendørs terrasser samt indendørs terrasse med grill
  • Pool-område med solsenge og naturlig,45 meterlang swimmingpool
  • Privat vandfald
  • Cykelleje I nærheden

 

Tag en tur til Barcelona og lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

La Molina Soterres

8 personer

2 Mulige ekstra opredninger

4 Værelser

280 m2 (m2)

2 Enkeltsenge

3 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
TV (med Satellit-kanaler)
WIFI-Internet


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Håndklæder til strand og swimmingpool


Pool (Udendørs)

Romerske trin
Stige


Afstande

Nærmeste supermarked7 km
Nærmeste restaurant7 km
Afstand til nærmeste bager7
Afstand til vingård (med vinsmagning)4
Afstand til nærmeste strand45
Afstand til nærmeste landsby7 km
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PTE-00200

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse