Feriehuset

Casas Estamener - Pedraforca 7P

(6139)

Plana de Vic

Casas Estamaner -Casa 7P er et landsbyhus der er perfekt istandsat til turisme, hvilket vil give jer en uforglemmelig ferie. Det absolut bedste valg, hvis I ønsker en feriebolig af høj standard, kombineret med sand, uspoleret spansk landsby charme. Kun 75 km. From Barcelona and Girona.

Huset er et landsbyhus i tre etager. I stuen er der indgang og en lille skyggefuld gårdhave. På 1. sal er der indrettet åbent køkken med alle moderne faciliteter, blandt andet vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrovn og kaffemaskine. Der er desuden et badeværelse og en stor smagfuld stue. Fra stuen er der en balkon med udsigt til landsbyens centrum. Der er desuden WI-Fi, TV og en børneseng for de allermindste gæster til rådighed.

På 2. sal er der to dobbeltværelser og et værelse for tre personer (enkeltsenge. Fra det ene dobbeltværelse er der udgang til en charmerende tagterrasse med en fremragende udsigt over det Catalanske landskab.

Huset ligger i hjertet i Llucanes regionenog har en historie, der går helt tilbage til det 18 århundrede. Dengang var huset kendt som en traditionel spansk klædefabrik. Ordet "Estamaner" stammer fra "Estam" eller på dansk garvet uld. Den perfekte lokation medførte at det senere blev hovedkontor for Perafitas egen offentlige transport. I dag er huset så omdannet til 2 smukke feriehuse.

Der er derfor et nabohus med tilsvarende indretning, dog uden tagterrasse og kun 2 soveværelser.

Casa Estamener-Casa 4P: http://cataloniaholidaylettings.co.uk/house.html?id=9569&cat=a  

I 2008 har familien Franquesa desuden ombygget nabobygningen, som rummede deres bageri, til en café med bageri og gourmet produkter, samt på 2. og 3. etage fire flotte ferielejligheder:

Casa Estamener-Piso 4P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=13548&cat=a
Casa Estamener-Piso 5P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=12174&cat=a
Casa Estamener-Piso 7P: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=13549&cat=b


Tilbagemelding fra tidligere gæster:


Vores første - men sikkert ikke sidste - erfaring med Sydens Feriehuse var absolut positiv lige fra booking til den sidste afrejsedag. Per Henriksen, Åbyhøj

- - - -
Lots of sun, a cool dive in the swimmingpool, a lovely dinner with friends at the terras ..that's what holliday is about. Lots beautifull of moments to remember...The Menu family from Belgium

- - - -
bertel and lisbeth

thank you so much for a wonderful family holiday!  we thoroughly enjoyed our stay and the pool was beautiful! i attach a pic of our girls there!

We received excellent treatment from elizabeth and also the girls in the shop downstairs!  they were so friendly and we felt safe and comfortable in their care

thank you again

Annie, charlie, kitty and daisy carr

 

Casas Estamener - Pedraforca 7P

7 personer

3 Mulige ekstra opredninger

3 Værelser

1 3-personers værelser

127 (m2)

3 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønskerInkluderet i prisen

Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse