Feriehuset

Las Casas del Arcos - Petit

(81786)

Plana de Vic

Las Casas del Arcos – Petit er en feriebolig i meget smukke omgivelser og med rigtig gode fællesområder. Det er et perfekt feriehus for den lille familie, der ønsker god udendørsplads, en masse aktivitetsmuligheder og syntes det er sjovt at møde andre børn og familier ved poolen, da fællesarealerne deles med to andre feriehuse på grunden.

Den helt store juvel i Las Casas del Arcos er de gode aktivitetsmuligheder. Haven er stor og i bagrunden af haven ligger desuden en mindre skovområde, hvor man kan gå gode ture eller gå på opdagelse. I haven er fodboldmål, en lille legeplads, et herligt indhegnet swimmingpool område med gode møbler og langt nede, bagerst i haven er et lille område med kaniner, geder og en påfugl. Et område, der med garanti vil tiltrække børnene og bidrage til mange hyggelige ferieminder. På grunden er desuden et aktivitetshus med bordtennis, bordfodbold og legehjørne – herligt hvis man har brug for lidt skygge på de varme sommerdage. I et skyggeområde ved indgangen til skovområdet er desuden en hængesofa og en hængekøje. Her er det oplagt at søge hen med en god bog under siestaen, hvor solen står højest.

Ferieboligen ligger på anden sal i et privat område af haven så er man ved sin egen feriebolig vil man ikke her ikke opleve at der bor andre i ferieboligen. Indgangen til boligen ligger på førstesal og her har man desuden en førstesalsterrasse med en herlig udsigt over det smukke catalanske landskab. Under den øvre terrasse er der desuden et terrasseområde med BBQ.

Selve ferieboligen er på 90 m2 og har et åbent fællesområde med en mindre stue, et køkken og spiseområde. Der er desuden to dobbeltværelser i boligen, det ene med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, der kan sættes sammen som én stor eller adskilles alt efter behov. Til de to soveværelser er desuden to badeværelser.

Huset ligger i Plana de Vic regionen. Hovedbyen Vic ligger 22 km. fra Las casas del Arcos og har et rigtig godt marked hver tirsdag og lørdag mellem 7-14.00. Her kan købes alt fra alle tænkelige lækkerier fra de lokale producenter, tøj, krukker og levende dyr. Det er absolut værd at tage på markedet i Vic. Derudover er hovedbyen VIC hyggelig og har et hav af rigtig gode butikker. Det er et must at besøge en af de to virkelige gode pølsemagere i byen, der leverer deres spanske pølser til specialbutikker over hele Spanien og en del specialbutikker i resten af verdenen. Der er desuden en rigtig hyggelig vandretur omkring Vic, der tager ca. 4. timer

Der er 90 km til Barcelona så det er desuden oplagt at reserverer en dag eller to til et besøg i storbyen. Landsbyerne Rupit og Tavertet er også et ”must see” når du bor i Vic området. Her er der utroligt charmerende og Rupit, der er bygget på klipper er sjov at opleve for børn og voksne. Medbring badetøj da I kan bade i floden neden for landsbyen. Vil I have en stranddag kan I enten tage til Barcelona, der har en 4,5 km lang stand omkring byen, eller køre til Costa Brava, som ligger 115 km. væk (her kan I slutte dagen af i byen Girona, der er en rigtig fin by).

Vi er overbeviste om at I vil kunne få en rigtig god ferie i Las Casas del Arcos og mener at det er en sand lille perle for børnefamilier. 


Faciliteter i Las casas del Arcos – Petit:

  • 90 m2 hyggelig, traditionel feriebolig
  • 2. dobbeltværelser
  • 1. Badeværelse
  • Stor, hyggelig parklignende have
  • Mange faciliteter for børn: Indhegnet pool, lille legeplads, bordtennis, bordfodbold, høns, geder og påfugl
  • Smuk udsigt til det charmerende catalanske landskab
  • Wi-Fi


Las Casas del Arcos - Petit

4 personer

2 Værelser

90 (m2)

2 Dobbeltsenge

2 Badeværelser


Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Fælles have
Terrasse (privat)
Udendørs Chill-Out zone (sofaer)
Privat udendørs pool
Fælles udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Fryser
Babystol
Hund tilladt (tillæg)
WIFI-Internet
Bordtennis
Fodboldbane
Legeplads gynger


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter
Afstande

Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Afrejsedato

Hjemrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer

Afrejsedato
Hjemrejse dato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Bedømmelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til feriehuset.

Skriv en bedømmelse